|

Buna TPU! Am o multime de intrebari, azi am facut o configuratie cu un i5 generatia a 8-a 2. 8ghz, gtx 1050, 4 gb ram, 500gb hard disk si restul componentelor care m au dus la un preţ de 3200 lei. 1. Vreau sa va intreb care este mai profitabil, un i 5 generatia a 7-a sau a 8-a(la generatia a8-a placa de baza este mult mai scumpa), in conditiile in care doresc al utiliza pentru gaming si video-uri(vreau sa imi ruleze jocurile la o performanta relativ ridicata, nu toate pe ultra-GTA, PUBG).

2.Am vazut unele configurati pe internet carora le lipsea coolerul. Este o componenta vitala pentru un i5?

3.De ce in general sunt investiti mai multi bani in placa video decat in procesor?

4.De ce placile de tip gtx 1050 au preturi asa diferite intre ele cu toate ca au aproape aceleasi specificatii(128bits, 2GB...)? 5.Aceeasi placa de la gigabyte era mai scumpa pe acelasi site deoarece avea "WindForce". Ce inseamna WindForce si la ce ajuta?

Dau funda si apreciez fiecare comentariu!

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Coolerul pentru procesor este foarte necesar, daca la asta te-ai referit...e ca si cum ai vrea sa mergi cu masina fara benzina. i5 e bun si gen a 7-a pentru ce vrei tu, cel mai mult conteaza placa video si nu iti recomand gtx 1050, e cam slaba pentru jocuri...i-ati 1070 e de 1mil de ori mai buna si nu e prea scumpa

1 răspuns: