| loeder23 a întrebat:

Buna TPU! Am o nelamurire. Daca reinstalezi windows-ul vei avea performanta mai mare in jocuri (fps) decat aveai inainte? Ma refer ca, cu timpul, windows-ul mai trebuie reinstalat. Si daca da, care ar fi cea mai buna optiune?
1. Sa reinstalezi windows-ul fara a iti pierde datele si jocurile?
2. Sau sa reinstalezi windows-ul si totul sa iti fie sters?
Si care ar fi o metoda mai buna de a-ti reinstala windows-ul? Sa te duci la setari si sa dai ''resetare PC'' sau sa descarci instalarea de pe site-ul oficial (gratis) dupa care sa ''heckuiesti'' windows-ul ca sa nu expire? Am vazut ca pastrarea datelor si jocurilor poate fi accesata in ambele cazuri. Dar va rog mult sa imi raspundeti la TOATE aceste intrebari fiindca nu stiu ce sa fac. O optiune mai buna ar fi optimizarea zilnica a hard disk-ului?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu are legatura una cu alta, fps uriile sunt rezultatul placi video, cpu, memoria ram

| GabiDumitrescu a răspuns:

"Ma refer ca, cu timpul, windows-ul mai trebuie reinstalat." O mare timpenie. Am Windowsul instalat din 2012 de cand mi-am luat SSD. De atunci am schimbat un SSD in garantie, am facut upgrade la 10, am fost infectat o data cu niste virusi nasoi. Zero reinstalluri. De pe SSD pe HDD si inapoi pe SSD cand l-am trimis in garantie pe primul SSD am facut miscarea cu Easeus ToDo Backup Workstation. Mai fac curat din cand in cand cu CCleaner si Ashampoo WinOptimizer, dar nu ma omor cu asta.

| alexboss2020 a răspuns:

De ce ai vrea sa iti reinstalezi windows-ul? Nu o sa ai o performanta mai mare in jocuri!
Windows-ul se reinstaleza atunci cand intampini o problema sau ai virusi de care nu mai poti scapa sau cand cummperi un PC nou dar acolo se instaleaza nu reinstaleaza!
Mare lucru nu o sa faci in jocuri!