| RecKinul a întrebat:

Buna TPU. Am o problema cu PC-ul, nu se aude sunetul. Am windows xp. Sistemul de operare arata ca sunetul merge dar nu se aude in sistem. Am verificat sistemul de sunet si functioneaza. E posibil sa se fi defectat placa de sunet, avand in vedere ca driverul de sunet functioneaza? Windows MediaPlayer arata ca merge iar sunetul nu este pe mute.

5 răspunsuri:
| Divy a răspuns:

Bună,

Problema poate fi de la defectarea plăcii sau o problemă cu instalarea deiverului.

Am avut un caz puțin asemănător cu al tău și problema era că erau 2 programe și le-am instalat în ordine inversă și sunetul nu se auzea deși am instalat programele.

Poți încerca să dezinstalezi partea ce ține de sunet și să încerci din nou, dacă nu funcționeazã e posibilă ipoteza ta cu placa defectă.

| RecKinul explică:

Am încercat să instalez driverul de sunet din nou dar windowsul nu ma lasă sa-l instalez. Ce-i de facut?

| OneCs a răspuns:

Schimbti si tu windowsul, windows-ul xp nu a mai primit upgrade de mult.

| AurelionSol a răspuns:

Am avut si eu acesta problema de mai multe ori, dar cu deferite probleme, verifica toate setarile cu atentie foarte mare, sau verifica ce folosesti tu pentru sunet(casti, boxe etc), verifica acel cablu, sau testeaza sunetul cu alt dispozitiv de iesire audio.

| LoTTo18 a răspuns:

Salut, probabil e miscata placa video, sau incearca sa iti instalezi din nou driverul de sunet. Win xp nu prea isi mai face update-uri incearca sa iti bagi windows 7 sau vista, sau poate nu ti-e bun driverul de sunet ca sa iti descarci driverul de sunet care iti trebuie foloseste 3DP Chip incearca sa il instalezi de acolo poate o sa iti mearga, bafta!