|

Bună TPU. Am o problemă cu router-ul, de multe ori pe parcursul săptămânii trecute făcea "figuri". Se stingeau toate led-urile si se aprindea doar cel de la POWER si rămânea portocaliu. Eu îl scoteam din priză și conectam la loc, iar la un moment dat isi revenea. Acum, de două zile a rămas asa... Luminița de la POWER e portocalie iar la un interval de timp se aprind aproape toate luminițele deodată pentru o jumătate de secunda si revine la aceeași Luminița portocalie. Probabil am explicat prea amănuntit, am sunat si la ei dar nu răspunde nimeni... Ca de obicei. Poate cineva stie cum il pot "fixa". P.s e un router Huawei HG658.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| explică:

Astazi a funcționat putin iar dintr-odata a revenit la obiceiul cu Luminița portocalie. Maine ii voi suna pe cei de la telekom sa imi schimbe routerul, nu are rost sa imi mai bat capul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea ar putea sa se fi defectat ceva prin el si d-aia face"figuri". Totusi incearca sa faci urmatorul lucru: scoate toate mufele ce intra in el si apoi baga-le la loc poate nu face contact o mufa si d-aia se sting led-utile, apoi daca nu merge nici asa si mai face iar "figuri" poate sa fie din cauza prizei in care e bagat cablul care-l alimenteaza, incearca sa-l muti in alta si vezi daca iti mai creeaza problemewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru robertdima):

Clar e defectat ceva in el. Am facut ce ai spus, iar la un moment dat si-a revenit dupa o pauza am conectat firul. Am vazut ca se aprind luminile normal, iar dupa ce am conectat firul DSL a rămas Luminița WLAN verde. Celelalte s-au stins iar POWER s-a facut, din nou, portocalie. Acum, privat schimb priza si tot conectez si deconectez firul... Tot portocalie, pana o sa aibă un moment de sclipire si o sa dispară la fel de rapid.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer imi pare rau ca stiu cum e sa te chinui si sa te enervezi, dar mai bine lasa-l asa si du-l direct la reparat ca asa iti mananca zilelewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am aceeasi problema cum ai rezolvat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează