|

Buna TPU. Am o problema cu un copil de la scoala. Eu am 15 ani, si intr-o zi cand eram afara un copil mi-a dat sa trag un fum dintr-o tigare. Un alt copil m-a filmat si a salvat videoclipul pe Snapchat, de atunci tot ma enerveaza si imi spune ca o sa le zica la parintii mei de asta. Stiti cumva daca as putea sa ii raportez contul sau daca as putea face ceva sa se sterga videoclipul acela cu mine?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ii poti face nimic. Ai dovada ca te-a filmat? Singurul lucru pe care il poti face e sa le spui parintilor ca ai fumat, iar cand respectivul copil le va arata acea filmare parintilor tai acestia deja vor stii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spune-l directorului scolii. El nu avea voie sa te filmeze fara permisiunea ta...nu era in spatiu public...

PS: lasa tigariile ca nu-s bune

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca erai la scoala poti sa ii spui sa il stearga pentru ca nu era in spatiu public si nu ti-a cerut permisiunea, dar daca erai in spatiu public nu ai ce face...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DumitruMarcel):

Stii care-i duma, doar daca ii este frica de directoare/director, ceva, dar asa o santajeaza inutil, o sa-i spuna pesemne intr-un mod sau altul parintilor si etc... Daca nu-l baga in seama fata poate, poate, o sa-l stearga, eu unu asa a-si face, si aia e, dar copii sunt tot copii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează