|

Buna TPU. am o problema.O fata de ceva vreme tot se da la iubitul meu ..Si i-am zis cu frumosu' sa il lase in pace ..Pentru un timp l-a blocat dar acum la deblocat iar si ii tot da like la poze si ma enerveaza.

Asa ca m-am decis sa-i dau raport pe Facebook intrebarea mea este "Daca ii dau raport ii apare ca eu i-am dat sau raman anonima? "

"Daca ii dau raport se sterge contul' ei de Facebook? "

Multumesc anticipat.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De ce alegi calea cea mai lunga, cand poti sa-i ceri iubitului tau sa o blocheze?
Oricum FaceBookul nu va face nimic la cazuri de gelozie happy indiferent ca ai raporta-o!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Asta înseamnă că nu ai încredere în iubitul tău. Dacă te iubeşte cu adevărat nu o să te înşele. Eşti prea geloasă iar asta s-ar putea să-ți afecteze relația. Ia dat un simplu like pe Facebook, nu e mare lucru.
Nu cred că o să-i şteargă pagina de Facebook acelei fete doar că i-ai dat tu report. După logica asta ne putem şterge toți pagina unul altuia dândune toți report între noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o sa se stearga contul daca ii dai numai tu raport. Trebuie sa ii dea mai multi ca sa poata fi sters. Si nu, nu o sa ii apara ca ii dai tu raport. Te sfatuiesc sa vorbesti cu iubitul tau si sa lamuresti situatia. Nu numai fata aceea e de vina ca iti cauta iubitul, si el este pentru ca nu ii da block si ii place sa fie cautat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca si iubitul tau e de vina, e forte simplu o poate bloka el si ai terminat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează