|

Buna TPU.Am primit un gps Mio Moov 500 care ramane lblocat la ecranul cu conectare usb imi arata un PC si gPS-ul si intre ele semnul USB.Ce as putea face cu el?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand gps-ul e nou, acesta trebuie formatat, daca producatorul specifica acest lucru in manual sau pe site-ul oficial. Ai incercat sa-l conectezi cu un cablu usb la un calculator? Chiar daca l-ai primit in pachet, sigilat, unele accesorii se vand separat si le gasesti la magazine multimedia (gen Altex). Incearca o conectare la un pc cu cablu usb compatibil si vezi daca acumulatorul se incarca. Poate nu e vorba de o eroare, ci doar de necesitatea de a fi formatat. Eu doar am expus o parere. Mai multe detalii gasesti in cartea tehnica sau in manualul online.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Mersi de informatie dar problema e ca nu e un produs nou insotit de cutie si de carticele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Mihai_Kalmar_1992):

Chiar si asa, un cablu usb compatibil tot e util. E pana in 20 de lei, din cate am vazut. El nu vine la pachet, deci nici daca produsul era sigilat, nou, tot nu primeai acel cablu. Vezi la Altex un cablu usb, dar sa mergi si cu gps-ul, pentru a cumpara unul compatibil cu mufa acestuia. Incarci gps-ul si vezi daca problema se schimba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează