|

Buna TPU. Am si eu un PC de configuratie destul de buna. Acum ceva vreme mi se mai oprea in timp ce mergea si imi aparea o eroare pe albastru cu scris alb. Ieri m-am hotarat sa il instalez. Instalarea a decurs normal si dupa ce sa instalat mi s-a oprit instantaneu iar acum cand ii dau sa il pornesc are un bipait ce il face intruna, dupa se reporneste, dupa iar bipaitu ala si nu mai porneste nicicum.

Ce ar putea avea? Ma puteti ajuta?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

"Bipaitul" este un cod sonor care indica un defect la testarea de inceputal PC-ului.
Cel mai des se semnalizeaza problema la memoriile RAM (defect de contactsau memorie defecta) si placa video (defect de contact in soclu sau la iesirea monitorului sau placa video defect).

Depistarea acestor defecte se poate face prin scoaterea si remontarea componentelor, eventual si inlocuirea lor cu alte componente bune, testate pe alt PC.

Codul complet ale codurilor de eroare se poate gasi aici:
http://www.pcmhz.com/articole/tutoriale/1515-coduri-de-eroare-bios-beeps

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Verifica daca placutele de memorie RAM sunt pozitionate corect, cat si placa video.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru HazelEyes77):

Am verificat si sunt puse bine... e posibil sa fie sursa de alimentare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba ii fix ca la mine faza cu culoare albastra este Blue Screen Death,si dupa nu se mai aprinde de loc,nu am habar de ce face asta,dar daca ai umblat pe la ceva fire,sau nu stiu, nu le ai pus cum trebuie, adiac la placa de baza, sau poate sa nu fie buna diga ramii, adica placutele, inceraca sa le schimbi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează