| catalinPA800 a întrebat:

Buna TPU. Am un amplificator audio si mi-sa ars o siguranta in el si nu mai functioneaza. Am auzit de la cineva ca as putea sa pun o "lita", ce este asta si cum se face? Funda.

Răspuns Câştigător
| blAster85 a răspuns:

Nu poti scoate siguranta? sa o schimbia aia are anumiti amperi ce trebuies respectati gandeste ca de pui lita mai groasa se ard altceva si iti iasa mai scump.nu sti pe nimeni sa iti schimbe siguranta? sigur e siguranta? in teorie e simplu sa o schimbi are locul ei unde intra/se aseaza, daca e cositorita poate vorbim de alta piesa.

4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Pentru 6 lei nu merita sa "experimentezi" risti sa arzi aparatul. Mergi prin magazinele de electrice sau diferite materiale de constructii. Le mai poti gasi la atelierele de reparat radio-tv.

| blAster85 a răspuns:

O litza este un fir de sarma de cupru subtire folosit la bobinarea transformatoarelor de exemplu. ceea ce iti recomand sa schimbi siguranta si sa pui una cu aceeasi amperi.care siguranta s-a ars de pe cablu? sau din amplificator? nu umbla cu improvizatii ca iei foc si te vad vedeta la stiri.

| catalinPA800 explică (pentru blAster85):

Siguranta din amplificator se vede ca e arsa. Si cum pun lita asta vreau sa stiu.

| WaZZyLEGEND a răspuns:

Dacă nu știi te sfătuiesc să nu te implici.
Crede-ma am făcut și eu așa la alte lucruri asemănătoare si am stricat mereu. NU STII NU TE BAGI. Mai bine mergi la cineva care se pricepe big grin
Sper ca te-am ajutat. Bafta si succes!