| fataaia001 a întrebat:

Buna TPU! Am un Samsung A33 5G si am o problema acesta are port USB tip C si, dar nu are un port Jack de 3.55m cum au restul telefoanelor pentru a asculta muzica. Problema este ca nu pot folosi niciun tip de adaptor audio sau casti de tip C pentru ca imi apare de fiecare data cand incerc sa le conectez o notificare care imi spune ca a patruns apa in portul USB al telefonului. Dar dupa daca bag incarcatorul se comporta normal. Am optiunea de a trimite stoc audio prin portul de incarcare activata dar fara rezultat. Telefonul nici nu are portul usb murdar si nici nu a luat contact cu apa. Oare este vreo problemă din fabrica? M-ar ajuta orice sfat!

3 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Cel mai probabil e o problema de compatibilitate sau o eroare in softul telefonului. Orice ar fi, eu zic ca nu merita sa investesti timp sau bani ca sa o rezolvi cand castile wireless se gasesc pe toate gardurile la preturi acceptabile.

| psyclepath a răspuns:

Cred că ai un adaptor incompatibil.

| SchoRom9 a răspuns:

Ai incercat sa conectezi telefonul la un calculator/laptop cu un cablu usb c si sa vezi daca si atunci iti zice ca are probleme?