|

Buna TPU,

am un Samsung galaxy s7 edge cu ecranul facut praf, l-am testat cu atentie, in afara de sticla sparta si o zona in care pixelii se amesteca, e cat se poate de ok (touch-ul merge pe tot ecranul incluziv zonele cu probleme, si nu gasesc nici un alt defect la el)acum intrebarea e cat ar costa un display nou, cat ar costa o chinezarie, si cat ar costa manopera de reparareimi pare rau ca nu intreb simplu "merita reparat sau nu", insa persoana care a venit cu el la mine e foarte importanta pentru mine si vreau sa ii dau detalii cu amanunte, ca sa fie clar raspunsul prentru ca tot ce gasesc eu imi spune ca nu merita... display+manopera aproape 1200lei, acelasi telefon nou 2000lei, la mana a doua 1500lei, telefon cu ecran spart (la fel, merge tot restul) 500lei

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cristal nou 120 euro. daca reusesti sa dezlipesti cristalul bucata cu bucata si screen cu tactil continua sa functioneze...ok.
daca screen se defecteaza in urma acestei operatii...250 euro costa ecranul intreg original.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca 2000 lei costa un s7 edge nou nu prea merita sa dai 1200 lei pentru reparatii, mai ales cand unul second hand este doar 1500 lei, daca mai negociezi un pic il iei pe cel de la second hand la 1200 lei, sau poate mai astepti vreo cateva luni pana reparatiile si displayul te vor costa cu cateva sute de lei mai putin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa nu incerci sa-l repari, ci sa-l vinzi, si sa adaugi bani in plus, luand un nou telefon, dat fiind ca ar fi nou, nu ar avea nici o problema, iar la cel vechi este posibil sa apara altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează