|

Buna TPU! Am windows 10 si acesta este setat pe limba romana (si tastatura, dar si aplicatiile windows). Cand am probleme cu un anumit joc si trebuie sa caut pe Youtube anumite tutoriale, multi au calculatoarele setate pe engleza si nu am chef sa stau pe translate, mai ales ca acesta traduce si gresit, asa ca am vrut sa mi-l setez si eu pe engleza. Ok, m-am dus la preferinte lingvistice si am adaugat mai intai limba Engleza(US), am dat pe butonul de download package, dupa care am dat restart pc-ului fiindca asa mi-a si zis. Apoi am dat ''remove'' limbii romane. Si acum observ ca limbile sunt cam '' amestecate''. Ex: noutatile sunt in engleza, setarile windows-ului sunt pe engleza insa unele aplicatii sunt pe romana(ex: xbox). O data am cautat la search bar acea aplicatie de executare ''run'' pe care o poti deschide si cu tastele Win+R, si nu scria ''run'', scria ''executare'', adica limba romana, ceea ce nu vreau. Si pe de alta parte nici nu mergea, dadeam click si nu se intampla nimic, si a trebuit sa apas Win+R. Dar acest lucru nu mi se mare normal, adica am setat engleza si acolo scria ''executare'' si nici nu mergea. Ce se intampla? Se va remedia problema in timp? Spuneti-mi si mie ca-s cam noob in d-astea, sorry :c

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca ar trebui sa instalezi windows-ul in limba engleza ca sa te bucuri de toata functionalitatea lui in limba engleza.
Daca windowsul care il ai este original, atunci ma gandesc ca cei de la Microsoft te-ar putea ajuta pas cu pas cum sa schimbi windows-ul.

Aici ai un link in care le poti scrie: https://support.microsoft.com/ro-ro/contactus/
Aici gasesti telefoane in care poti sa ii suni: https://www.microsoft.com/ro-ro/romania/contact/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie să schimbi nimic!
Ai instalat romanian pack!
Scăpa de el. Control panel, windows update, see all update instaled, remove lang pack. Gata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mudokins78):

Pai dar am zis ca am dat ''remove'' pachetului de limba romana

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru loeder23):

A!, scuze.
Reinstalează windows! -e cel mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mudokins78):

Alta solutie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai putea sa îi dai reset si setezi limba engleza duoa reset

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează