|

Buna TPU!

Cand eram mica,am vazut o pe matusa mea ca avea tableta. Desigur,mi-am dorit si eu, iar de Craciun, mama si tata mi.au luat una. Eram foarte foarte fericita! In vacanta de vara m.am dus cu bunicii in excursie, si mi.am spart.o. Eram mica,nu prea stiam ce faveam... Dupa mult timp de folosire, nu se mai incarca. Au trecut cativa ani, si tati de curand mi.a dus.o la reparat.(cauza ca nu se incarca era de la ecanul spart) eu m.am dus la matusa mea acum 3 zile(inca is la ea) si astazi ma jucam pe ea, si am lasat o in pat si m-am dus la mancaree, dupa ce m.am intors, m.am asezat pe ea si s-a spart forte tare.Nu mai merge. Nu inteleg cum sunt atat de neatenta. Off! E numai vina mea! Nu inteleg! Am plans fiarte tare. M.am gandit cum ar fi sa mi dau eu toti banii stransi sa o repare. Sunt foarte sigura ca tata se va enerva fiarte tare! Mi.e foarte fruca! Eu am spart multe telefoane,si nu m.a certat, dar de data asta e grav! Nu i pot imagina! Vai! Sper ca macar unii ati citit tot, si sa intelegeti. Mtumesc anticipat! Da6 funda.

Imi pare nespus de rau pentru greseli in scriere si exprimarea incorecta, doar ca m.am grabit.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Cati ani ai? Se vede cu ochiul liber ca esti neatenta. Si nu o spun cu rautate, ci doar ca sa intelegi ca anumite lucruri costa (inclusiv repararea lor) si ca trebuie sa avem mai multa grija de ele. Cand nu le ai, le pretuiesti si ti le doresti foarte mult. Cand le obtii, nu ai grija de ele.
Pentru orice lucru ar trebui sa gasesti in casa ta un loc sigur unde sa il pui atunci cand nu il mai folosesti, si te vor tine mai mult, fara sa le strici. Daca nu mai lasi obiecte la intamplare, nu vei mai avea ocazia sa calci sau sa te asezi pe ele.
Spune-i mamei tale despre micul accident si poate nu se vor supara.
Poate o vor repara din nou sau iti vor cumpara alt model.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează