| AntoniaLove a întrebat:

Cred ca am un virus in C care imi mananca memoria. Ieri aveam aproape 4 gb liberi, azi am 1 gb liber straight face Si nu instalez nimic. Folosesc si programul CCleaner dar degeaba daca se umple memoria atat de repede. Daca dau pe Defragmentare Disk C ( acolo unde este Windows ) imi sterge programe importante sau ce face ca sa ajute calculatorul?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Încearcă în felul următor:
-Descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi.
-Faci o curatare folosind Disk Cleanup din Accesories/System Tools sau descarcand programul CCleaner de la Piriform.com.
-Dai o defragmentare cu Disk defragmenter, tot de acolo ori cu Defraggler, tot de la Piriform.com.
Succes şi numai bine!

| mitsufball a răspuns:

Instleaza'ti un antivirus, dai scan si la orice identificare dai delete sau move to quarantine!

| victorandrei a răspuns:

Nu ai nici un virus, cat spatiu ai pe c:?
ce win ai? cati rami ai?
in cazul in care nu ai ram suficient se aloca automat din partitia windowsului (in cazul tau chappy, dupa restart se sterg filele temporare de pe hdd si ai din nou spatiul necesar.

| Robieski a răspuns:

Da... iti mananca memoria dar, daca o termine are 2 variate ori se muta pe alt ce va si pleaca din C ori daca nu iti mananca si dosare, jocuri, etc(tot ce ai in C) trebuie sa instalez un antivirus pana nu-i prea tarziu! funda?

| jethebest a răspuns:

Trebuie sa iti descarci antivirus
uite linkul + antivirus avast
http://www.avast.com/free-antivirus-download(eu il am si e ok)
il instalezi si dai scanare la tot calculatorul sau daca vrei doar la C (click dreapta pe C si trebuie sa-ti apara scan C si insigna :)) avast)
si eu am patit si cu avast am remediat problema. funda?