| DenizAndreea a întrebat:

Bună TPU! Daca cineva a navigat pe laptopul meu și a făcut un cont pe Yahoo de unde nu s-a deconectat, eu am intrat și am folosit Yahoo cu acel cont acel cineva va vedea activitatea pe yahoo?(chiar dacă eu dupa am deconectat si eliminat acel cont)

Răspuns Câştigător
| Salontanul a răspuns:

Se poate vedea ce ai facut si este incalcare a legii secretului corespondentei. Nu stiu ce intelegi prin deconectare! Daca ai sters acel cont si respectivul n-a reusit sa si-l recupereze in timp util, ai scapat. Daca numai l-ai sters de pe PC-ul tau, e posibil s-o incurci. Documenteaza-te aici: https://bit.ly/2XWKIQD si revino cu amanunte!

| DenizAndreea explică (pentru Salontanul):

Persoană respectivă a intrat pe laptopul meu și s-a conectat cu contul.lui de yahoo.Iar apoi eu fără să văd asta am intrat pe yahoo am trimis câteva email-uri, neimportante si am cautat ceva pe yahoo. Voiam să stiu daca vede ce am cautat,...dar eu imediat după i-am deconectat contul.

| Salontanul a răspuns (pentru DenizAndreea):

Repet desi cred ca am fost destul de clar: folosirea e-mailului este ilegala si urmele raman. Faptul ca l-ai sters de la tine de pe calculator nu inseamna ca i-ai sters contul! Tot ii dai cu deconectarea. Deconectarea este doar cand iesi din pagina (logaut). Stergerea contului se face altfel. Incearca sa inveti termenii de IT ca eu nu inteleg ce ai facut!

| theacaciastrain a răspuns (pentru Salontanul):

Sincer, în Românica noastră e cam puțin probabil să te alegi cu dosar penal de pe așa ceva. Ilegal e să descarci și să folosești imagini fără drept de autor, să asculți muzică piratată, să încarci materiale licențiate etc.

Ca să câștigi un astfel de proces, îți trebuie evidențe solide (pe care nu le poți obține din moment ce majoritatea ISP-urilor furnizează adrese IPv4 dinamice). Practic eu, și jumătate de ghinioniștii carora i s-a alocat acel IPv4 sau IPv6 sunt autorii acestei infracțiuni. Nu-i chiar așa laughing

7 răspunsuri:
| Ventrue a răspuns:

Defineste folosit lol. Daca nu ai trimis sau primit mailuri nu.

| InYourMind a răspuns:

Dacă ai dat buzz la toata lista din messenger atunci e de rău rolling on the floor

| theacaciastrain a răspuns:

Depinde ce ai făcut pe contul respectiv. Dacă ai trimis email-uri, atunci se sesizează chestia asta foarte ușor.

În special în cazul mesajelor necitite pe care le-ai deschis și nu le-ai marcat din nou ca necitite.

În rest, dacă nu ai făcut chestiile respective, nu are cum să-și dea seama.

| DenizAndreea explică (pentru theacaciastrain):

Nu am trimis mail-uri(importante), ...doar am cautat ceva pe yahoo