| Alex08062018 a întrebat:

Buna TPU! Daca cineva m-a raportat la WhatsApp cu functia "blocati si raportati" iar acea persoana m-a deblocat, se sterge raportul?

3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu. Oare, Whatssap nu ține de Facebook?
Pe Facebook, crezi că dacă raportezi contul/ postarea/ comentariul cuiva, îi dai block și apoi unblock, cererea/ sesizarea nu s-a transmis? Pe Facebook bifezi niste optiuni cand dai un raport, nu poti raporta "din greșeală" ( decât la nervi), nu stiu pe Whatssap cum e...
Știu că un raport, odată trimis, ramâne înregistrat si se verifică de adminii siteului, iar pe urmă se iau măsurile corecte (din punctul lor de vedere, dar punctele pot fi diferite. De ex, tu poti raporta un nud, dar dacă cel care ocupa scaunul de admin. la celalalt capăt al lumii, ii place ce vede, iti trimite mesaj că postarea nu încalcă regulile comunitatii
big grin și te sfatuiește să blochezi utilizatorul dacă consideri că incalcă principiile tale cu postarea respectivă).

Probabil, îți faci griji degeaba cu Whatssapul.
Folosește-l liniștit. Și cu grijă, nu mai risca să faci nebunii.

| HappyUser a răspuns:

Buna! Nu neaparat, stati linistit. E nevoie de mai multe raportari.

| HappyUser a răspuns:

Nu se sterge nimic, raportarea a fost deja trimisa.