|

Buna TPU!

de vreo 6 luni am un telefon marca Vodafone(Smart N8) si sunt multumita de el pana acum.insa de 2 luni mi se blocheaza des.In ce sens?

adica totul se opreste.muzica,videoclipul,tot.ramane pe ecran ce se vedea atunci:data,bateria, semnalul etc.nu pot sa inchid nicio aplicatie si nici macar telefonul(nici din buton). pana acum am asteptat vreo maxim 5 minute si si a revenit.dar azi, de o ora sta blocat si nu pot face nimic.am incercat sa i scot bateria, insa o problema a acestui telefon este ea.nu poate fi scoasa.scrie clar ca nu se poate face asta.de incarcat, se incarca.ce sa fac? funda!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa-l resetezi, daca nu merge nu stiu ce sa-ti mai recomand, poate sa-ti cumperi altul, majoritatea telefoanelor cu timpul se blocheaza si merg foarte greu, si eu am aceeasi problema dar la mine sta blocat cateva secunde dar stiu pe cineva la care i se blocheaza si 5 miute si dupa isi revine, daca il resetezi ar trebui sa mearga, daca nu, strange-ti bani pentru altul, cumpara-ti unu mai bun ca sa nu mai ai aceeasta problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ovidiu123432):

Cum as putea sa l resetez? am cautat, nu are buton.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maria_Patilea_1971):

Cauta un tutorial pe Youtube ca o sa gasesti, e usor de resetat dar fiecare telefon se reseteaza in alt mod, du-l la cineva care se pricepe mai bine si o sa ti-l reseteze daca tu nu reusesti dar eu zic ca este usor, trebuie sa poti si sa-l inchizi ca dupa sa-l deschizi sau din setari il poti reseta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează