| BoMmbonikaDuUlce1 a întrebat:


Imi puteti spune ce firma de tableta este cea mai buna dintre toate:
-E-boda
-Prestigio
-Evolio

!

Răspuns Câştigător
| supermamici a răspuns:

Buna,
sunt toate la fel, firme care produc device-uri, in principal tablete la preturi medii. Diferenta o face produsul (caracteristicile de performanta) si promotia la respectivul produs. Daca ai lua fiecare gama de tablete de la fiecare producator in parte, vei vedea ca producatorii fiecarei componente sunt aceiasi :) Daca vrei o tableta si de firma, si cu mai multe functionalitati (dar mai scumpe) atunci poti incerca:

http://timez.ro/tableta-asus-memo-pad/
http://timez.ro/telefon-si-tableta-asus-fonepad-me371-mg/

Iti mai recomand si prestigio multipad 8 precum si aceasta: http://timez.ro/......-integrat/ (fiind mai ieftina si cu multiple functionalitati).

3 răspunsuri:
| SpecialistIT a răspuns:

Salut.

Cea si cea mai buna tableta din bugetul tau este aceasta: http://www.mediadot.ro/......ndroid-41/
De ce? Procesorul este unul foarte rapid, tactat la 1, 5GHz, Cortex A9. Are 1GB ram, arhisuficient orice vei face. Are o super placa grafica integrata pe care o sa te poti juca orice vrei tu. Cel mai mare avantaj de fapt, este ecranul, unul foarte bine construit, cu culori vii si frumoase.

Ma bucur ca am putut sa te ajut. Sa te bucuri si tu de tableta.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, orice, nu ezita sa ma cauti.

Nu in ultimu' rand, iti recomand cu tarie MediaDOT, e un magazin serios, unicul magazin de gaming. Uite de asemenea ce showroom superb pot sa aiba: http://www.mediadot.ro/showroom

Bafta si multa sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
| YoShift a răspuns:

Evoliowinking Are un var de-al meu de acolo.