| JiminieGotJams a întrebat:

Mi-am rupt mufa de la casti si aceasta a ramas blocata in telefon. Am aceste casti de foarte putin timp si nu am avut probleme pana acum. Nu stiu cum s-a intamplat, dar mufa lor s-a indoit puțin acum cateva zile. Am continuat sa folosesc căștile si mergeau la fel de bine doar ca mufa era stramba. Astazi am "îndreptat" mufa deoarece observasem ca devenea din ce in ce mai stramba. Era destul de dreapta, se auzea la fel de bine prin casti si inca mergeau. Dupa cateva ore m-am hotărât sa ascult niște muzica si am observat ca una dintre casti nu mai mergea. Am zis ca e de la altceva dar am observat ca mufa era aproape dreapta doar ca arata diferit(nu cred ca are rostul sa dau detalii). Am incercat sa scot si sa bag castile iar in telefon doar ca tot nu mergeau. Am tras putin de mufa, incercand sa o indrept iar si s-a rupt. Acum aproape toata mufa este blocata in telefon. Ma gandeam ca o pot scoate cu ceva subțire cum ar fi un ac, o scobitoare, etc. dar ma gandeam ca asa o sa stric telefonul si nu voi mai putea purta casti la el. Am cateva intrebari :

1. Sa incerc sa scot mufa? Daca da, cum sa o scot? E posibil sa stric ceva din greseala?
2. Are rost sa imi cumpar casti wireless sau bluetooth? Tot timpul am probleme de genul cu castile si vreau sa stiu daca merita.
3. Daca nu reusesc sa scot mufa, ce fac?

Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi in service de telefoane si o scot ei. Contracost. O mufa de-aia nu se indoaie chiar asa usor. Ai tras de ea.

| JiminieGotJams explică (pentru darrio2007):

Mulțumesc mult!

| darrio2007 a răspuns (pentru JiminieGotJams):

Pentru putin.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Am văzut la cineva conectat la căști prin mufa jack un receptor mic bluetooth (costă 20 de lei) prin care asculta muzică de pe telefon prin bluetooh și răspundea la apeluri apăsând un buton. Acumulatorul ține doar 2 ore și nu știu posibilitate de alimentare 8 ore încontinuu ( în buzunar), că aș lua și eu. Dar sunt altele, cam la 100 de lei, cu butoane de control al sunetului și melodiilor, iar bateria ține cam 6-8 ore (comform reviurilor). Sper să fie de folos aceste informații, nici eu nu știam, credeam că sunt utile doar folosite în mașină.