|

Buna TPU! Mi-am schimbat placa video intr-un gtx 1050 2gb si, fiindca placa mea era una veche, cea noua nu mai merge conectata la monitor. Asa ca am cumparat si un adaptor : DVI-D la VGA (monitorul), si observ ca rar mi se intrerupe conexiunea cu monitorul (monitorul se stinge in momente aleatorii, dar nu mereu, cu frecventa mai redusa sa spunem). Ei bine, acest lucru ma enerveaza, deoarece, fiind in mijlocul unui joc, monitorul mi se poate stinge si pot pierde (chiar mi s-a intamplat). Deci, ce alta solutie ar mai fi in afara de a-mi cumpara alt monitor?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este din cauza ca mufa nu sta fixa in calculator si se mai misca pini aia de acolo, ar trebui sa faci ceva incat sa nu se mai miste si vei vedea ca nu o sa se mai stinga, ca si mie imi face la fel!

| explică (pentru ChivuAndrei):

Fix la asta ma gandeam, deoarece de ce ar mai fi fost create adaptoarele, ca sa se intrerupa? Si, mi-a venit ideea sa strang mufa mai bine care intra in adaptor, dar de data aceasta cu patentul, ca sa fie bine insurubata acolo, si vad ca nu se mai stinge. Multumesc de sfat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: