|

Buna TPU pc-ul meu nu detecteaza driverele IDE, de acum am problema, azi o mers pana acum, apare ca "disk boot failure insert system disk and press enter" am bagat cd-ul de la sistem, de la gibagyte si apare xpressrecovery2 si se incarca apoi da eroare ca "IDE drive doesn"t exist or all primary partitions are occupied" ce pot sa fac? dau funda

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu poti instala windows-ul in D. Dar poti sa maresti partitia C.
Chiar acum cateva minute am dat un raspuns unui utilizator care vroia sa isi mareasca partitia C. Raspunsul i l-am dat aici: https://:///......-instalat/
Poti sa inceci si tu sa faci la fel. Descarci de aici http://www.go4it.ro/......0/download programul "EaseUS Partition Master 9.1.0". Il instalezi si cu el maresti partitia C. Acolo ai si un videoclip care iti arata cum sa lucrezi cu acel program.
Nu l-am folosit. Sper sa iti mearga. Daca nu, instalezi windows-ul din nou.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din bios trebuie sa selectezi optiunea "Load optimized defaults".
Daca nu merge asa, atunci trebuie sa faci o reinstalare a windowsului, unde partitia :C sa fie mai mare decat este acum cu vreo 40GB sau 50GB, pentru ca este posibil sa aiba nevoie de mai mult spatiu.
Chiar ti-a scris: "primary partitions are occupied". Asta inseamna ca parttia primara (adica partitia :C ) este ocupata/sau prea mica windos-ul sa poata face un back-up/recovery.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Pot intala windows-ul in partitia D?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează