|

Buna TPU! Prietenul meu are o mica problema cu GTA 5. De fiecare data cand iese afara din casa/apartament are framedrop-uri si fps in jur de 35-40. Am cautat pe multe site-uri sa vad daca pc-ul lui poate rula jocul. Ei bine, am gasit un site in care trebuia sa selectez procesorul, placa video si cati RAM are el. Placa video era colorata cu rosu, oarecum ea era de vina, dar eu nu cred asta. Procesorul era pe verde, iar RAM-ul era pe gri, adica asa si asa. Site-ul spune ca nu inseamna ca poate sau nu rula gta 5 ( nu e 100% garantat). Poate apare placa cu rosu, dar in dreapta, rezultatul final e pe gri, spunand low, adica poate rula, dar mai greu. El are procesor Intel core I5 6400, placa video Nvidia Geforce Gt 730 Gigabyte de 2 GB, si 4 gb RAM. Am selectat dupa 8 gb de RAM, sa vad daca se schimba ceva, dar rezultatul final era tot pe low. As putea spune ca m-a ajutat sa vad cauza problemei sale cu pc-ul, dar in niciun caz nu cred ca problema este placa, deoarece altora le merge gta 5 si au acelasi procesor si tot. A decis ca poate o sa ii mearga mai bine daca isi pune 8GB ram. Eu nu stiu sigur daca va avea un efect, de asta va intreb pe voi, poate stiti mai bine. Mentionez ca ruleaza pe setarile cele mai mici ( rezolutie, grafici, tot ). Ajutati-ma va rog! ( nu doresc patch sau altceva pentru reducerea lagg-ului )

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca pe site-ul asta: http://www.game-debate.com/....../index.php
Am incercat sa aleg componentele spuse de tine, si GPU nu poate face fata jocului, iar la RAM 4GB sunt la limita (asta pe minim). Prietenului tau ii trebuie alt GPU si poate 1-2 GB RAM in plus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Vlad617):

Pai chiar pe site-ul asta am intrat si GPU zicea ca e problema, dar el d-abia si-a cumparat pc-ul. Daca si-ar adauga RAM astfel incat sa aiba 8 GB, ar fi o schimbare ( sa-i mearga mai bine gta 5 )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează