|

Bună TPU sunt extrem de nervos, parcă mă tot urmărește ghinionul în ultima vreme, acum câteva zile am avut probleme cu mașina acum cu de router, tenda 301 n, i am dat reboot, ca sa îl instalez din nou, aleg Dhcp dar nu merge netul îi clonez macu și gata cam atat ar trebuie sa fie tot, pentru PPPoE, am internet prin cablu, nu știu ușer name-ul și parola, când aleg static ip trebuie sa introduc eu ip - ul, dns-u, nu stiu ce fac greșit, ce ar trebui sa mai fac?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"ce ar trebui sa mai faci" in legatura cu ce? Chiar daca ai Tenda, daca tu selectezi o metoda de interenet gen Ip static/dinamic/pppoe, degeaba o selectezi daca providerul iti ofera asta. Ce provider ai si ce tip de internet este (ip static = setezi tu ip-ul, ti-l da providerul = stiu ca AKTA facea asta in unele zone, mai ales se lega si de adresa de mac, ip dinamic = poate fi la upc, nu setezi nimic, routerul se "rezolva" singur, iti ia ip-urile, toate cele, pppoe = providerul iti da utilizatorul si parola, si fara aceastea nu ar trebui sa functioneze). Exista cazul in care chiar daca ai ip static si nu-l introduci, iti functioneaza, dar asta inseamna sa nu functioneze mereu. Incearca si un update de firmware la router. Ce provider de internet ai?

| explică (pentru CM7YRE):

Rcs-rds

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Swagmotherfuckers):

Aleg pppoe, routerul setează automat ip -u și toate cele?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Swagmotherfuckers):

Http://www.rcs-rds.ro/asistenta/contact
Ai contact telefonic, suni la ei, daca ai net pppoe, userul si parola sunt in contract, sau o sa ti le spuna prin telefon, daca ii confirmi cnp-ul titularului sau ceva de genul. Daca ai ip static, la fel o sa fie. Daca ai dinamic, setezi dinamic, cel mai probabil n-are legatura cu adresa de mac, si ala e.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CM7YRE):

Mersi frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: