|

Bună TPU, urgent, nu îmi mai merge netul pe laptop, imi semnul exclamării și dacă dau la diagnosticare îmi spune ca ip configuration is not valid, va rog frumos sa mă ajutați, am încercat tot de pe YouTube, am ip manual, automatic ar trebuie sa ia laptopul ip - ul nu? Ce pot sa mai fac?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eroare de sistem de operare, asta dacă ştii precis ca nu s-o jucat careva sau ceva virusel pe la setările de internet.Normal, cel mai rapid şi eficient antidot îi resoftarea calculatorului sau restore to factory settings, dar pentru atâta consider ca nu e cazul.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca mai ai cablul acela de internet care a venit cu routerul si CD-ul acela mic faci asa : conectezi routerul la laptop si il configurezi din nou. Cel mai indicat ar fi sa vezi pliantul sau hartiile cu care a venit routerul pentru o configuratie cat mai precisa. Daca nici dupa o noua configuratie nu merge, incearca sa dai un Restore Point din Windows [(ti-l sugerez pe cel dinainte cu 2-3 max. o saptamana inanite ) daca nu stii cum sa faci cauta pe YouTube cum se procedeaza ] Sau cel mai sigur daca ai un backup facut.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Netul mai arata semnul exclamarii si cand e pusa parola prost, si cand e router-ul picat etc. Rebaga parola si vezi sigur sa fie aia, eu aveam o parola initial de eram confuz cand ma uitam pe pagina la router, ala nu era l era 1.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul sau driver-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am uitat sa precizez precizează precizează wd 10, cred ca îi o problema destul de întâlnită la acest windows

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai o problema de la un program instalat sau daca ai wd 8 dai la troubleshoot problems si vezi acolo sau dai pe open network si iti apare deva ciudat si ii dau dinsponsal sau ceva de genu ori este la internet!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează