|

Bună TPU! Vreau să fac un upgrade PC-ului meu.Am găsit deja niște piese destul de bune,dar am o nelămurire, procesorul Intel core i5 750 2.66, 3.2-turbo,suportă placa video Gigabyte Nvidia gt 1030 2gb LP? Că sunt compatibile știu,dar mă refer la performanța plăcii video,dacă nu e afectată de procesor, sau mai bine zis dacă procesorul nu trage placa video în jos, cum e acum cu gt 1030 si Intel core 2 duo e7400.În caz că există o problemă între cele două,vă rog să imi recomandați unul bun, dar nu prea scump(e bun si unu de pe olx sau okazii). Mulțumesc anticipat!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bottleneck e termenul pe care-l cauti si nu, gt 1030 nu o sa fie trasa in jos de i5. Zici ca poti sa cheltui mai mult? Ia-ti GTX 750 TI si fa overclock la CPU. Chiar daca nu faci, tot merg bine impreuna. Vezi sa ai minim 8GB RAM.

| a răspuns (pentru N0xEterniS):

Placa video deja am cumpărat-o, doar întrebam daca nu cumva procesorul trage placa video în jos, si dacă vor rula bine împreună, ori cum nu e așa de mare diferență între GTX 750 și GT 1030, mai ales la GTA V doar de 3 sau 5 fps-uri, îți mulțumesc pentru răspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alexboss2020):

Mulțumesc pentru răspuns.Chiar dacă e fără explicații, măcar îmi pot lua liniștit procesorul.Mulțumesc și pentru rapiditate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează