Bună.
Eu îţi recomand un laptop Samsung sau Toshiba deoarece sunt foarte bune şi rezistente.
Pa-pa.
Iti poti lua orice laptop ca niciunul nu se strica asa cu una cu doua!
Daca apar probleme, alea sunt cu : drivere, virusi etc, dar astea se pot remedia acasa!
Deci cumpara-ti care vrei si care-ti place, chiar daca cumperi unul care-i mai ieftin NU se va strica dar nu vei putea sa te joci cu ea orice joc, etc!
Succes!
Buuuuuuuna.
Lenovo, il am de cativa ani si merge foarte bine si acum...
Suma este exorbitanta, dar e un laptop foarte performant.
Daca nu vrei asta, poti lua de la Acer, matusa mea il are de 3 ani si inca ii merge ![]()
Te pup!
Buna,
Depinde pentru ce vrei dar vine cam asa:
Dell
Sony Vaio
Toshiba
Asus
Fujitsu Siemens - sunt cam in ordinea asta ca si calitate
( nu lua HP ca daio bani pe degeaba)
Buna.
Eu folosesc Acer. Merge foarte bine. Eu il am de un an. Unchiul meu are acelasi model de laptop ca al meu. Dar il are de aproape 3 ani. Si merge foarte bine.
Eu l-am luat cu 16 mil.
Si Toshiba este bun.
Bafta. :3
Buna!
Eu am Asus si imi foarte bine.Recunosc ca il am de un an, dar o colega de-a mea il are de vreo 4 ani si ii merge bine.
Daca mai vrei alta optiune, un laptop Acer il are de 5 ani verisorul mamei mele si inca ii merge foarte bine.
Sper ca te-am ajutat!
Buna daca vrei un laptop la un pret generos iti recomand acest articol, din el iti poti lua unu foarte bun http://www.betit.ro/top-5-cele-mai-bune-laptop-uri-la-un-pret-mai-generos/. Sper ca te-a ajutat.
anonim_4396 întreabă: