| AnnieJ a întrebat:

TPU! Vreau sa-mi iau un laptop bun care sa tina mai multi ani. Ce marca imi recomandati?

8 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Eu îţi recomand un laptop Samsung sau Toshiba deoarece sunt foarte bune şi rezistente.
Pa-pa.

| lpavel a răspuns:

Iti poti lua orice laptop ca niciunul nu se strica asa cu una cu doua!
Daca apar probleme, alea sunt cu : drivere, virusi etc, dar astea se pot remedia acasa!
Deci cumpara-ti care vrei si care-ti place, chiar daca cumperi unul care-i mai ieftin NU se va strica dar nu vei putea sa te joci cu ea orice joc, etc!
Succes! happy

| SimonaCristina a răspuns:

Buuuuuuuna.
Lenovo, il am de cativa ani si merge foarte bine si acum...
Suma este exorbitanta, dar e un laptop foarte performant.
Daca nu vrei asta, poti lua de la Acer, matusa mea il are de 3 ani si inca ii merge happy
Te pup!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Depinde pentru ce vrei dar vine cam asa:
Dell
Sony Vaio
Toshiba
Asus
Fujitsu Siemens - sunt cam in ordinea asta ca si calitate
( nu lua HP ca daio bani pe degeaba)

| Piiiiiiika a răspuns:

Buna.

Eu folosesc Acer. Merge foarte bine. Eu il am de un an. Unchiul meu are acelasi model de laptop ca al meu. Dar il are de aproape 3 ani. Si merge foarte bine.

Eu l-am luat cu 16 mil.

Si Toshiba este bun.

Bafta. :3

| MariaFcsb1 a răspuns:

Samsung,Acer.

| StarGirl a răspuns:

Buna!
Eu am Asus si imi foarte bine.Recunosc ca il am de un an, dar o colega de-a mea il are de vreo 4 ani si ii merge bine.
Daca mai vrei alta optiune, un laptop Acer il are de 5 ani verisorul mamei mele si inca ii merge foarte bine.
Sper ca te-am ajutat!

| BetiT a răspuns:

Buna daca vrei un laptop la un pret generos iti recomand acest articol, din el iti poti lua unu foarte bun http://www.betit.ro/top-5-cele-mai-bune-laptop-uri-la-un-pret-mai-generos/. Sper ca te-a ajutat.