| Ruxee311 a întrebat:

Bună, TPU! Vreau să știu dacă îmi fac o pagină de Facebook îmi apare și profilu sa rămân în anonimat (cum și vreau de altfel)?
Țin să precizez că vreau o pagină pe care să postez citate și poze făcute de mine.
Am încercat să îmi fac și după ce am reușit într-un final l-am șters fiindcă mă temeam să nu mi se vadă și profilul de Facebook. Am intrat de pe contul de Facebook și am încercat să îmi fac și de aceea întreb, să nu fiu nevoita să îmi fac un alt cont pe care să îl folosesc doar pentru pagină.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De ce sa incarci serverele Facebook, daca vrei sa ramai in anonimat, sa nu te citeasca nimeni?
Poti scrie doar in documente pe calculatorul tau.

Daca vrei sa scrii in anonimat sa nu se cunoasca identitatea ta, ca postator (troll), atunci incalci regulamentul FB si contul tau va fi sters.

| Ruxee311 explică (pentru Bula):

Vreau să rămân anonim, să nu mă cunoască lumea nu sa nu mi se vadă postările.

| Jassmina a răspuns:

Pentru atata lucru, nu ai nevoie de cont pe site-uri de socializare, fa-ti un BLOG personal, si scrie ce vrei, punand poze si povesti cu duiumul.
La blogul ala nu are acces nimeni, daca tu nu le dai linkul.

| Jassmina a răspuns:

FaceBookul a inceput o curatenie masiva pe forum, deja a sters pana acum peste 3 milioane de conturi falsesi continua sa stearga daca te detecteaza cu mai mult de 1 cont.
Pentru ce ai muncii sa-ti faci asa ceva pe FB, ca intr-o zi sa constati ca ti-a disparut contul, ca te-a detectat cei de l BFB si ti l-a inchis.
Asadar, tot BLOG-ul ramane cea mai buna optiune.

| Demidol a răspuns:

Daca faci postari decente, de ce tii sa ramai in anonimat?