| Fxsol a întrebat:

Bună TPU! Vreau să vă întreb dacă pot să folosesc un monitor pentru pc că un Tv

Răspuns Câştigător
| Algo098 a răspuns:

Se poate folosi un monitor plus un tv tuner analog sau digital. Trebuie cunoscut tipul de posturi tv ce urmeaza a fi vizionate daca sunt transmise analog sau digital, apoi trebuie vazuta compatibilitatea intre tv tuner si monitor, daca au iesiri vga sau hdmi, daca se potrives. In plus, mai e nevoie si de boxe calculator sau amplificator pentru sunet. Se poate folosi un tv tuner si impreuna cu un calculator. Exista tv tunere pe USB si tv tunere interne pci. La cele interne, daca sunt model mai vechi pot exista probleme cu driverele. Exemplu de tv tuner digital care merge pe usb la pc si prinde posturi digitale de pe cablu http://bit.ly/2MdbRLJ poate prinde si cu antena ceva. Exemplu de tv tuner extern fara pc, analog http://bit.ly/2MdaYmt
exemplu de tv tuner digital tot fara pc http://bit.ly/33qGqTw

3 răspunsuri:
| Sesamestreet a răspuns:

Eu n-am vazut monitoare pc in care sa bagi cablul tv. Poti sa te uiti pe monitor la canalele de tv de pe internet sau pe Netflix, hbo si astfel e folosit ca un tv.

| DeniKun a răspuns:

Da

| ZyRRe a răspuns:

Stiam ca exista un fel de adaptor, o data conectat la un TV si la monitor, e aceeasi treaba cu TV-ul, dar nu stiu mai multe informatii.