|

Buna tuturor! Ce parere aveti despre site-ul de anunturi www.vanzarici.ro? Este greu e folosit sau nu, are putine functi? Designul este naspa? Necesita reparati? Ar putea include si alte functionalitati? Daca aveti idei cu privire la functiile siteului puteti sa le spuneti iar cele mai creative idei vor fi luate in calcul si vor fi implementate in site.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna ziua.
In momentul in care vizitatorul intra pe site lipsa unui certificat SSL il va descuraja sa cumpere ceva de acolo, chiar daca nu trebuie sa plateasca pe site, tot acesta ii inspira cea mai multa incredere, si pentru un utilizator normal asta poate fi chiar o garantie ca anunturile nu sunt false, mai ales ca nu toata lumea stie cum functioneaza aceste certificate, insa pur si simplu le vad.

Pe de alta parte sa stiti ca arata foarte bine site-ul, imi place mai ales ca e pe domeniu.ro si ca design-ul este destul de "clean", spre deosebire de alte site-uri de genul, este de apreciat ca ati pastrat un design cat mai "aerisit". Mai lipseste doar ceva reclama si ar putea sa fie chiar ok, numele e bun, se retine suficient de usor.

| explică (pentru P4rAd0x):

Multumim de parerea dumneavoastra! Am aprecia daca le-ati spune si prietenilor sau familiei dvs. despre vanzarici.ro!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: