|

Buna tuturor! Deci Marti am lasat pc-ul deschid doar pentru 2 minute si am plecat la baie,iar in urma mea bunica nu l-a inchis macar de la buton ci la scos direct din priza(Mentionez ca i-am zis de atatea ori sa nu faca asa).De atunci si pana acum,de cate ori il pornesc,dupa ce imi arata ca se incarca,nu mai imi apare imediat aia cu username ci acel BSOD(Blue screen of death),iar dupa prima propozitie imi arata MOUNTABLE_BOOT_VOLUME, iar la ultima parte ceva cu STOP: 0x000000ED (0x86EC3E30,0xC0000006,0x00000000,0x00000000)

Intrebare e:Ce sa fac? Oare sa reinstalez windowsul sau se poate rezolva si fara? Si daca trebuie reinstalat, de unde pot face rost de un cd cu win xp?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Se poate rezolva si fara, daca nu s-a defectat hard disk-ul (fizic).
Dupa secventa de pornire, cand dispare logo-ul firmei fabricantului, respectiv testarea de memorie etc., in momentul cand se face ecranul negru, trebuie sa apesi RAPID si REPETAT tasta F8 (inainte sa apara logo-ul windows). Daca reusesti, va aparea un meniu cu Safe Mode si altele. Trebuie sa alegi ultima configuratie care a functionat bine (Last known... ), iar daca nu-si revine incerci Safe Mode si restabilesti sistemul la o data anterioara (cel putin 1-2 saptamani) cand a functionat bine.

Incercarea intrarii in meniu cu tasta F8 este destul de dificil, este posibil sa fii nevoit sa incerci de multe ori. Daca in loc de meniu iti apare logo-ul de incarcare a Windows, atunci resetezi calculatorul si incerci din nou, pana ce reusesti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tot raul a fost spre binele tau, acum ai o gramada de timp sa inveti si sa-ti faci teme pentru scoala!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa instelezi din nou windowsul.
Cumpara windows-ul.
Sau il gasesti pe diverse trakcere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa face si cineva pe care cunosc. Cand inchide il scoate direct din alimentare. Si a dat tot un BSOD de asta. Avea win xp si dupa aia am pus niste RAM si am instalat win 7 si de atuncea n-am mai avut problema asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1Trebuie reinstalat windowsul
Si de ce să cumperi un wind că costa 400 lei, mai bine te duci la cineva care se pricepe la pc ii dai 30 lei si îți face o copie...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează