|

Buna! Vreau sa cumpar un televizor LED. Puteti sa imi explicati care este diferenta dintre HD si Full HD... Si cu ce sunt mai dotate cele cu functie SMART? Ce televizor imi recomandati raport calitate pret care sa se incadreze in 1500 lei si sa aiba 80 cm? Dau FUNDA!

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Toate informatiile le gasesti pe Google! Studiul individual nu a omorat pe nimeni!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

NU fi...asa. am studiat si pe Google. Eu vreau sa primesc un raspuns din partea cuiva care a avut tv de tipurile astea. de la cinneva care sa imi raspunda scurt si la subiect! Si poate sa imi dea ceva sfaturi si recomandari! DE CE ti-ai pierdut timpul daca nu mi-ai dat un raspuns valid? In caz ca nu ai stiut pe TPU se pun intrebari pe care le poti afla si pe Google, dar cei care pun intrebari pe TPU vor parerea personala a cuiva care s-a intampinat cu aceai nelamurire!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

Daca nu stii sa raspunzi nu o mai face printr-un caracter irelevant!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JustTeodora):

"care este diferenta dintre HD si Full HD"...ce nu ai inteles de pe Google?
Wikipedia e plina de informatie de asemenea! Si informatie bine structurata si cu exemple! Deci?

Sa-ti dau un exemplu? https://ro.wikipedia.org/wiki/Televiziune_cu_rezolu%C8%9Bie_%C3%AEnalt%C4%83

Voi aveti rea vointa bai fratilor...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

Bai, frate! Nu ne intelegem! Am inteles diferenta teoretica (full HD are o rezolutie mai mare decat HD si pixeli mai numerosi adica are o imagine mai clara si mai buna si alea SMART au mai multe aplicatii cum ar fi ca poti intra pe internet. dar poti viziona imagini si filme si cu un televizor full HD daca ai un stick USB si asa mai departe...) Dar eu as vrea sa aflu parerea cuiva care a avut ambele tipuri de televizoare ca sa ma conving daca HD chiar are o imagine mai neclara si daca ar fi cel mai bine sa iau full HD. Asa ca nu inteleg inca de ce mi-ai raspuns la intrebare daca mi-ai dat un raspuns gen...cauta in alta parte TPU nu te poate ajuta. Am vointa (buna) dar chiar m-a suparat putin raspunsul tau si trebuia neaparat sa te lamuresc ca pamantul nu se invarte in jurul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JustTeodora):

Normal ca poti viziona daca are media player! Media player au si alea HD si alea full HD, nu toate dar multe din modele! Diferenta intre HD si full HD o poti face si pe un monitor...greu! Adica la tine 1280x720 e tot una cu 1920x1080? Ca altfel nu prea inteleg cum poti sa-ti pui asemenea intrebari...

Din punctul meu de vedere, subiect incheiat! Daca trebuie sa te duca cineva de mana ca la gradinita pentru niste informatii si concluzii pe care le poti trage singur intr-un mod extrem de simplu...nasol!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Daaa... Sa stii ca am nevoie de cineva care sa ma duca de manuta si sa sa imi explice in 12 feluri diferenta! Te oferi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează