| Empiru a întrebat:

am nevoie disperata de ajutor! Acum 2 zile am instalat pe caculatorul meu ( acum sunt pe laptop ) o tema Alienware Red windows pack. Dupa ce am instalat tema mi s-a restartat calculatorul iar acum imi da eroare si nu se mai deschide si-si da restart. Am incercat sa il reinstalez, sa formatez hardurile prin DOS dar nu merge. Cand bootez windows 7 sau 8 de pe stick imi da eroare. am incercat sa deschid windowsul 7 pe care il am in momentul de fata cu safe mode. Nimic. Ma sperie foarte tare faptul ca nu pot boota windows 7/8 de pe stick. am facut stickul de 10 ori bootabil la fel imi da. Am pus windows 7 prima data la fel. windows 8 ProVL la fel. Ma poate ajuta cineva?!

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Nu-ti functioneaza cd/dvd writerul, de bootezi de pe stick? Daca nu merge asa incearca hdd-ul la altcineva in pc vezi daca merge sa-l reinstalezi acolo.

| Empiru explică (pentru CM7YRE):

Îmi merge Dnd writerul dar windowsul ocupa 6 gb. nu intră pe un dvd plus e mai uşor de pus pe stick. De un an jumate folosesc această metodă de instalare şi nu am avut probleme. acum este prima dată când am această problema. dacă intram in DOS sa pot formată hardurile era mai uşor. stie cineva cum pot formata hddul din bios? Ca altă soluţie parcă nu am.

| lpavel a răspuns:

Dar trebuie sa stii, ca sa porneasca instalarea de pe stick, trebuie sa intri in bios si sa setezi ca stick-ul cu windows-ul sa fie primul apoi HDD-ul iar restul nu mai conteaza!
Apoi dai restart si porneste instalarea, dar atentie!-cand instalarea e pe sfarsite la ultima restartare trebuie sa scoti stick-ul din pc altfel va porni din nou sa reinstaleze windows-ul, si va face asa la nesfarsit! Bafta!

| Empiru explică:

Imi booteaza dar cand intra in instalare imi da eroare si restart.