|

Buna ziua am o nelamurire cu monitorul meu o sa va dau si specificatiile.

Precizez ca monitorul are microprocesorul de pe placa de baza un pic ars.

Pe imaginea moniturului se vede urme sterse de la browser sau alte pagini chiar daca ele nu sunt deschise uitati poza aici https://imgur.com/a/TpjIlAcesta este monitorul https://www.emag.ro/......EP6QNBBBM/

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai facut un screenshot? AHAHAHAHAHAHA. Asta-i ca si aia care fac screenshot la iphone sa arate ca li s-a spart ecranul laughing))))) Scuze n-am putut sa ma abtin. De obicei probleme astea sunt probleme hardware, trebuie sa mergi la un electronist sau sa-l schimbi. S-ar putea sa te coste mai ieftin daca il schimbi.

| explică (pentru Jenescu_Ionut_1983):

Mda eu a antrebat fiindca anul trecut mi-a dat o furtuna afara un fulger pe reteaua electrica din casa si atunci la ars merge doar pe post de televizor pe desktop merge dar nu la capacitate maxima.

| a răspuns (pentru iwefgOficiall):

Stiu ce zici, acum 3 ani de zile, printr-o situatie similara mi s-a ars Playstation, 2 TV, un media player, un amplificator, masina de spalat si lada frigorifica. Frigiderul a scapat ca prin minune. Amplificatorul l-am reparat = 100 ron, lada frigorifica reparat = 300 RON, Playstation am vrut sa-l repar = 1100 ron, in asta mi-am bagat picioru. Un TV am putut sa repar cu vreo 250 de RON dar unul nu. Mergi la un electronist, poate costa mai putin decat unul nou.