|

Buna ziua! Am placa de baza Asus p7p55d,4gb de ram 1333ghz Corsair, procesor Intel core i7 860 de 2.8 GHz, HDD 1 Tb Segate, placa video Nvidia Gt 420 2gb, sursa Floston Fl500 500w.

L-am curățat de praf acum o saptamana si acum cand il aprind totul merge in unitate dar nu mi se vede nimic pe monitor,imi spune ca nu am semnal, am schimbat placa video am schimbat cablul de conectare la monitor am schimbat 4 monitoare 2 cu cablu HDMI si 2 cu cablu VGA dar același rezultat, ce Sa-i mai fac?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil că la curățare nu s-a folosit ecipament ESD (s-a lucart ca românu', cu mâna liberă fără minim mănuși ESD) și s-a produs o descărcare electrostatică pe componentele plăcii de bază, sau din cauza sursei de alimentare s-a supraalimentat placa de bază și aceasta s-a ars.
Se știe că plăcile de bază Asus și Gigabyte se ard forate repede și sunt foarte sensibile la fluctuațiile de tensiune, fluctuații ce provin de la sursele de alimentare de calitate proastă, așa cum o ai și tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai conectat alimentarea separata cu 4 pini pentru procesor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu inteleg daca este o legatura: a mers sau acum o saptamana cand l-ai montat la loc?

Scoate placutele de RAM si lasa-le o ora sau doua sa se descarce electric. Poti sa le descarci si manual pe tine sau pe ceva metalic. Dupa asta da-i reset la BIOS cu jumperul de reset sau scoate si bateria cat tii RAMii scosi. Daca nu e nimic ars, ar trebui sa isi revina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru tpuuser999):

Mergea tot perfect l-am curățat cum am zis si dupa ce l-am montat nu mi se mai vedea nimic pe monitor, o sa încerc sa descarc ramii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează