|

Bună ziua! Am un calculator la casă mai vechi dar e bun și nu e cu spatele ridicat e subțire dar eu când mă joc sims 2 mi se Închide iar atunci când nu ma joc nu se Închide. EU CRED CĂ E DE LA RĂCITOR. Când e dimineața și e răcoare nu se Închide dar când se-nclăzește afară se Închide. Și nu știu de ce dar astăzi eu observai că se închise și de dimineața dar eu am un răcitor separat unul mare pe care îl pun acolo la cutia aia cu fire și unde sunt componentele firele și cu prizele îl pun acolo la hardware sau cum i-o spune și nu se mai Închide dar tot se Închide înainte nu se închidea! Ce are?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

După cum ai descris problema cel mai bine e să-l duci la un service autorizat.Nu de alta dar dacă nu ştii cum să-l cureţi de praf şi să schimbi pasta termoconductoare la procesor, nici n-ai cu ce o să-l strici de tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Desfa coolerul (ala care-i zici tu "Racitor" laughing ), curata-l si inlocuieste pasta termoconductoare. Daca nu te pricepi du-l la un service. Nu dureaza mult si nu cred ca te poate costa mai mult de 30-40 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se supra-încălzeşte laptopul şi se închide singur, dacă zici că e cam vechi, înseamnă că ventilatorul nu-si mai face treaba chiar aşa de bine.Curată-l şi vezi ce rezultat are.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FărăNumeCăNuVreau):

Păi cum să-l curăț cu mătura cu aspiratorul. Eu am încercat cu o pensulă ce e pasta aia despre care vorbiți și unde sa o pun?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează