|

Buna ziua, as avea si eu o intrebare anume cum pot instala Wordpress pe computer. Poate va rog mult cineva sa imi explice pas cu pas ce programe trebuiesc instalate mai intai? Stiu doar ca trebuie sa instalez o baza de date gen my sql sau samp (care include tot pachetul). Si mai stiu ca fara domeniu (momentan vreau doar sa creez site-ul nu am nevoie de domeniu) pot face un fel de server care sa tina site-ul care sa poate fi accesat de cineva numai daca stie adresa acestuia care va fi formata din cifre.Va multumesc mult anticipat si dau funda raspunsului cel mai elaborat posibil!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai nevoie de un server pentru a instala wordpress, poti instala un program ca wamp sau xamp pentru asta. Daca vrei sa il poata acesa alte persoane folosin ip-ul tau ai nevoie de un ip static, altfel vei putea vedea doar tu site-ul.

| explică (pentru Dismally):

Ok am inteles, dar dupa cate stiu ip-ul se schimba numai atunci cand inchid router-ul. daca acesta sta deschis non stop se mai schimba ip-ul?
Pe mine ma intereseaza nu sa pun acel site pe net ci doar sa il arat unei persoane caruia il fac (gen o sun ii spun unde sa intre, intra si cam atat ).
Si daca puteti v-as ruga sa imi spuneti dupa ce instalez xampp ce fac mai departe? Adica stiu ca wordpress-ul nu poate fi instalat decat pe platforma server-ului pe care nu stiu sa il pornesc si nici sa il administrez. Puteti sa ma lamuriti va rog?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Manea_Razvan_1999_rWCu):

Incearca si tu, vezi daca merge, daca nu poti vorbi cu furnizorii de internet sa iti dea alt tip de ip, va trebui sa mai platesti ceva in plus pentru asta dar nu este mult. Pentru instalat poti gasi multe tutoriale pe Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=7tH-vWUwvus

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Te complici cam mult cu server pe localhost. Sunt hosting-uri gratuite gen 000webhost.com (ai si un subdomeniu gratis gen site.nume.com ) unde iti poti hosta site-ul wordpress

Tutoriale cum sa instalezi wordpress gasesti destule pe Youtube

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=snFzbPm_RUE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează