|

Buna ziua!

Aseara, am conectat un USB de 4gb la televizorul meu ( Philips 4100er Serie) pentru a vizualiza un film. Am urmarit cam jumatate din film dupa care televizorul meu s-a stins (nestiind daca am apasat eu un buton din greseala la telecomanda sau daca s-a intamplat ceva ).

Am redeschis tv-ul si am bagat stick-ul la loc si mi-a aparut pe ecranul tv-ului urmatorul mesaj: "Golire!". Am scos usb-ul si l-am bagat la pc si mi-a aparut in My computer drept "Removable Disk". Practic nu-mi recunoasate usb-ul...Poza:

http://i.imgur.com/5FtA0hh.png

E a doua oara cand patesc ceva asemanator, am mai stricat un stick de 32 gb care mi se deconecta deodata de unul singur desi era bagat in portul USB si nu puteam sa il formatez...http://i.imgur.com/SmeonQJ.jpgIar acum, am un stick de 15gb dar cand descarc un film de pe stick, dupa 2% cam asa imi scade viteza la 9.0 kb/s... Asta numai pe stick-ul asta nu stiu de ce...Ce se intampla? E doar o coincidenta ca mi s-au stricat stickurile la o perioada de timp destul de scurta dupa ce am inceput sa le folosesc pentru a vizualiza filme pe TV? Sau fac ceva gresit si pur si simplu stickurile nu fac fata...

Totodata, de ce am aceasta problema cu stick-ul care mi se opreste la 9.0 kb/s si daca exista vreo solutie pentru a le repara...Multumesc

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Probabil este ceva cu partea electrica a TV-ului. Daca mai este in garantie ar fi bine sa iei contact cu firma de service care se afla pe garantie.

1 răspuns: