Întrebare recomandată |

Buna ziua. Cum pot rezolva asta, Hardisk-ul de la pc mi-a murit. Am luat altul bun dintr-un alt pc, dar cand sa-l pornesc dupa Logo-ul de la Win 7 imi apare un blue screen. Am incercat cu startup repair cu system restore si nimic. Zice ca nu poate rezolva problema. Stiu ca daca reinstalez Windows-ul va merge dar aici ii alta problema. Mie nu imi ia in considerare tastatura doar dupa ce porneste Win merge. Si la pornire nici in bios nu pot intra si ma tem ca daca o sa bag stickul/cd Cu Win 7 nu o sa pot da instalare a Windows-ului din cauza ca nu imi merge tastatura. Ce as putea face?
Multumesc.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce tastatura ai?
Wireless?
Daca da, folosește una cu fir.
Cu tastatura normala nu exista sa nu poți intra in BIOS, atâta vreme cât tastatura nu are un defect (contact slab, scurtcircuit, etc).

| explică (pentru NLS):

Nu Tastatura Mea Nu Ii Wireless Ii O Tastatura Titanum TK101 Cumparata Saptamana Trecuta Dar Nui Problema Ca Tastatura Nu Ii Buna Pt Ca De Exemplu Cand Is In Startup Repair Ma Lasa Sa Folosesc Tastatura Cred Ca Ii Dezactivata Din Bios Am Incercat Sa Scot cmos Battery Afara Sa ReSetez Bios-ul Dar Degeaba Am Incercat Porturile De 2.0 3.0 Nmk Si Nu Am O Tastatura Din Aceea Veche Ce Are Mufa De Ps2 Ca Poate Ar Merge Cu Aceea Dar Sunt Sigur Ca Merge Si Cu Mufa Usb Dar Nu Pot Intra In Bios Sa Akk Daca Asta Ar Fi Prob
De Aceea Am Apelat La TPU Poate Stiti Voi Cum As Putea Intra In Bios Sa Akk Tastatura

| a răspuns (pentru TheShadowRo):

Ciudat, chiar și când USB Keyboard și USB mouse sunt "disabled " din Bios, nu ma lasă să apăs nici o tasta, dar tasta pentru intrat în Bios la mine funcționează (restul nu, acum am verificat).

Dar ai putea incerca, pentru ca daca nu va merge, nu poti nici incepe instalarea, nu poti face nimic.

Problema poate sa fi aparut datorita kitului de Windows folosit.
Foloseste imagine originala de la Microsoft, nu kituri modificate de te miri cine.


Si inca ceva: problema cu tastatura care nu poate accesa BIOS-ul o ai doar de acum de cand incerci cu HDD-ul nou, sau exista si inainte, cu HDD-ul vechi care a murit?

| explică (pentru NLS):

Si La Hdd Ce A Murit A Fost La Fel Nu Mergea Tastatura La StartUp Dar Hdd Ce Lam Pus Acm A Fost Perfect Functional Mergea Hdd Asta In Pen Ultimul Pc Sa Folosesc Tastatura Si Sa Porneasca Win 7 Nu Aparea Blue Screen