| tonyc7 a întrebat:

Daca imi pun un card de memorie microSD de 32 GB la o camera-mini de supraveghere (pe care vreau sa mi-o montez deasupra unei usi la intrarea in locuinta), aceasta functionand pe baza unor senzori de miscare, in cat timp credeti ca se vor umple (cu materialul filmat) cei 32 de GB? Sau la cat timp trebuie sa umblu la ea pentru a vedea daca mai are memorie/spatiu disponibil de filmare?

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Inregistrarile de acest ven se fac doar atunci cand camera sesizeaza miscare. Astfel ca in cazul montarii in fata usii, cardul iti va ajunge pentru luni intregi.

| tonyc7 explică (pentru regis):

Bun. Si daca sesizeaza miscare timp de 3-4 secunde, sa zicem, cat ii ia unei persoane sa treaca prin preajma ei, asta inseamna ca se va declansa automat si va filma doar fix 3-4 secunde, urmand sa se inchida dupa aceea? Sau va continua sa filmeze mult mai mult, cel putin 1 ora, doua, trei (desi acea persoana trecuse doar timp de 3-4 sec. prin preajma ei)?

| regis a răspuns (pentru tonyc7):

Va inregistra 3-4 secunde, cat detecteaza miscare.
Altfel e imposibil sa urmaresti inregistrarea. Dau exemplu, pleci in weekend de acasa si cineva iti intra in casa, daca ar filma continuu, ar trebui sa urmaresti 48 de ore de filmare ca sa identifici momentul. Chiar pe 12x, ai avea nevoie de 4 ore.

| tonyc7 explică (pentru regis):

OK, am inteles si asta. Dar ce zici de bateriile camerei? Cam cate minute / ore de filmare crezi ca pot suporta (minim), inainte de a se consuma? Deci e o camera fara fir/cablu electric.

| regis a răspuns (pentru tonyc7):

La asta nu stiu sa raspund, de obicei camerele un alimentator la retea, eventual si acumulatori. Daca e o camera pe baterii, autonomia ar trebui sa fie trecuta in specificațiile tehnice.

| AllMight a răspuns:

Poti incerca sa vezi cat spatiu a ocupat cat a inregistrat cateva minute. Si de acolo iti dai seama cat vine la 60 de minute, 2 ore, etc.
E greu sa estimam daca nu stim ce calitate video este setata sa inregistreze.

| tonyc7 explică (pentru AllMight):

Aha. Si daca pe indicatiile ei apare specificat ca,, inregistrarea se face pe card de pana la 32 GB", asta inseamna ca ii pot pune si un card cu memorie mai mare? Sau cei 32 GB ar fi maximul?

| AllMight a răspuns (pentru tonyc7):

Asta nu stiu sa iti spun, poti incerca. In cel mai rau caz nu ti-l recunoaste si asa iti dai seama.