| oanaana14 a întrebat:

Doresc sa imi cumpar un TV, ce imi recomandati? Eu am gasit doua modele, dar nu am foarte multe cunostinte in tehnologie. Un Tv Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7000PLA, 4K Ultra HD si Televizor LED Smart Philips, 108 cm, 43PUS6504/12, 4K Ultra HD, care este mai ok? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| bogdan324 a răspuns:

As merge pe LG, de ce?
Imagine mai buna-culori mai vii
Unghiuri de vizualizare mai bune
Upscale 4k la continut cu rezolutie mai mica

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

LG ul este bun.

| CopilThembel a răspuns:

Eu am avut de ales intre Samsung si LG. Am ales LG.

| Frank51 a răspuns:

Diferentele sunt mici la marcile de renume(Samsung, LG, Philips), important este sa fie 4K.

| vmalex21 a răspuns (pentru Frank51):

Ce vorbești....intre un Samsung si Philips e o diferenta colosală. Televizoarele Philips nu mai sunt produse de către firma aia olandeză ci de către niște chinezi care au cumparat licența.Ma rog piesele ca asamblarea se face in Polonia.

| Algo098 a răspuns:

La un televizor cerintele sunt sa se vada bine, sa se auda bine, sa se miste repede in meniu, sa nu se strice prea repede, sa aiba consum mic, conectivitate buna. Eu am un LG. Merge bine, se vede bine, dar de aproape colturile se vad usor intunecat din cauza unghiurilor de vizibilitate, iar distributia luminii pe ecran nu e tocmai uniforma. Desi e mare (108cm) consuma doar 40W, dar in standby consuma 12W cand normal era sa fie 1W. Nu are mufa de casti. Are doar iesire optica digitala care nu e controlabila ca volum din telecomanda, nu are bluetooth, are un singur USB si daca pun un adaptor USB cu mai multe USB-uri nu ma lasa sa inregistrez. Inregistrarea pe stick sau hard disk se face doar daca pun direct hard disk-ul in acel unic usb si nu pot folosi mouse, tastatura daca vreau sa inregistrez. Inregistrarile se fac codat si nu pot lua inregistrarile sa le vad pe alt tv chiar daca ar fi acelasi model de tv, nu le pot vedea pe calculator. Le pot vedea doar pe tv-ul pe care le-am inregistrat. Meniul e ok, viteza de deplasare prin meniu nu e chiar cea mai buna, are un sistem de operare care nu dispune de multe aplicatii utile - era mai bun un Android. Se poate conecta la internet prin cablu si wifi banda dubla. In specificatii nu e trecut procesorul si memoria ram. Cred ca are memorie cam putina. Posturile digitale se vad ok, cele transmise analog se vad mai slab decat pe un tv tuner pe care-l am, adica au o definitie mai redusa. Aranjarea posturilor se face foarte greu. Se pot exporta pe stick sau hard disk, aranja pe calculator cu un soft care nu e facut de LG http://github.com/PredatH0r/ChanSort si le reintroduc in tv. Slaba partea cu aranjarea posturilor.

| frunzarescu a răspuns:

Aleg intotdeauna LG pentru ca inca este o firma care nu face rabat la calitate si fac produse fiabile. Iti recomand acest model http://bit.ly/2TQWA6u

| lalaura94 a răspuns:

Diferenta este minimala, ambele sunt televizoare 4k de buget, adica destul de slabute, dintre ele as merge pe LG.