|

Buna ziua! Imi poate explica cineva cum se foloseste Bratara Evolio X-fit? Am conectat-o la telefon, dar nu stiu cum o fac sa mearga. Am lucrat cu reglajele, dar nu stiu cum o pun in functiune. Tebuie activat netul, Wi-Fi, GPS-ul ca sa mearga? Multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie activat bluetooth-ul la telefon. Și urmezi pașii din manualul de utilizare.
Oricum e un rahat de produs, mie mi s-a rupt cureaua de una singură și când l-am dus la garanție cică „folosire necorespunzătoare" și au anulat și garanția și vor 130 de lei să-l schimbe! Am scris o sesizare la ANPC - aștept rezolvarea.
Un pogram mult mai bun este cel de la chinezii care au produs gadget-ul original - aplicație EVOLIO sucks rău de tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru mihai69):

Ieri m-au sunat cei de la EVOLIO - cică să dau fuga la ei să-l schimbe gratuit ca să poată închide plângerea de la ANPC!
LOL!
I-am spus tipului că nu era nevoie să se ajungă acolo, era suficient să facă asta când l-am dus la reparat în garanție...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Eu am castigat bratara in cadrul unui concurs. Am pus intr-o dimineata bratara pe mana si am stat in pat cu ea vreo 10 minute, dar fara sa ma ridic si bratara era resetata fiind dimineata. Dupa acele 10 minute de stat in pat aveam deja peste 300 de pasi facuti. Deci este un produs de calitate inalta. Ma face sa ard calorii si sa fac sport stand.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează