| Kepler a întrebat:

laptopul meu scoate un sunet ingrozitor. A mai facut asta o data in intrecut cam o saptamana, dupa s-a oprit si acum iar a inceput. Este cam vechi dar inca merge destul de bine, nu prea as vrea sa-l schimb. Face un sunet de aspirator. Imi puteti da ceva sfaturi? Multumesc anticipat.

3 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Daca nu stiai laptopurile se curata cam 1 data la 1 an, este mult mai simplu sa mergi cu el la un service si sa ti-l curete de praf, plus schimba pasta de pe procesor.
Acest proces face parte din intretinerea unui laptop si ar trebui facuta obligatoriu.
Pe langa aceasta pentru cei care joaca jocuri video si nu numai adica orice aplicatii cum sunt cele de rendare etc sa foloseasca un cooler extern nu mai stiu cui ii zice cooler pad parca, in vine sunt acele ventilatoare externe pe care asezi laptopul si conectezi un cablu prin USB acestuia.

| crysty1222 a răspuns:

Cred ca are cooler-ul plin de praf. Trebuie desfacut si curatat tot. Te sfatuiesc sa mergi cu el la un service sa ti-l curete daca crezi ca nu te pricepi sa o faci singur. Neaparat trebuie schimbata si pasta termoconductoare de pe procesor daca ai zis ca laptop-ul e vechi si n-a mai fost curatat pana acum.

| Kepler explică:

Este sigur de la praf?