|

Buna ziua, problema mea este despre redarea filmelor 3D pe un televizor LG 3D! Problema este urmatoarea, am 2 playere platite care suporta filmele 3D, TotalMedia Theatre 5 si CyberLink PowerDVD 14 dar dupa ce adaug filmul ISO in demon tools si dau play imi apare meniul de unde selectez subtitrarea si cu limba de sonor si dupa ce dau play pauza... filmul curge la secundar dar imaginea ramane neagra. Am incercat cu 2 filme 3D dar din pacate aceiasi problema! Rog ajutor de la cei care chiar stiu ce vorbesc...

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Majoritatea oamenilor vorbesc (pe limba lor) si se aud intre ei, totusi nu se inteleg daca nu vorbesc o limba comun-inteleasa.
La fel se intampla si cu redarea sunetelor sau ale filmelor: metoda de codificare-decodificare trebuie sa fie identice!
Televizorul tau "intelege" anumite metode de configurare, unele fiind recunoscute si decodificate in mod automat de soft-ul incorporat, altele trebuind alese manual sau nu se inteleg deloc.

Trebuie sa citesti atent manualul /ajutorul (help) a televizorului, unde sunt precizate formatele video recunoscute.
In continuare, filmele pe care doresti sa le vizionezi trebuie sa le alegi sau sa le convertesti in formatele "intelese" de televizor (sau chiar si alt fel de player). Metode pentru convertirea formatelor sunt multe, existand si o serie de site-uri pe internet, unde poti incarca, converti si descarca in formatul dorit filmele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bula):

Din cate stiu eu sunt 2 feluri SBS si cele BluRay, televizorul reda 3D acum nu stiu la ce te referi cu cititul in caracteristicile televizorului! In fine, am rezolvat-o... nu stiu mai exact cum pentru ca am facut o gramada de modificari la setari dupa cum as crede eu ca e normal si dupa cateva resetari de pc am rezolvat-o! Numai bine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează