| RecKinul a întrebat:

Bună ziua TPU. Cine se pricepe cu adevarat la PC-uri? Am testat procesorul unui laptop cu un soft pentru testare cpu si in drepul rubricii HD apare scris cu roşu eroarea: " File exception error: All or part of the patch is invalid. CPU 0 : an unnamed file contains and invalid patch ". Această eroare poate insemna ca procesorul este defect sau are probleme? Ce este un patch? CPU este Mobile AMD Athlon XP 2400+ (1.8 GHz). Videoclipurile nu merg foarte sacadat cu toate ca am actualizat driverul pentru placa video iar sistemul depaseste cerinţele minime pentru Vista.

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ehem, Vista pe un laptop cu Xp 2400+ mobile? Geezus, tu daca ai fi in armata ai pune magari sa traga tancurile din noroi! Ia si pune frumos un Linux cu XFCE sau LXDE pe hardughie si vezi cum se comporta. Despre ce soft de testare discutam aici?

| RecKinul explică (pentru KodrutZ):

Despre ce vorbim? Am vazut sisteme cu cpu de 1.8 GHz cu un singur nucleu pe care rula destul de bine Windows 7. Problema este ca nu merg nici cele mai simple videoclipuri. Pe un laptop asemanator ca al meu rula foarte bine Vista. Nu va mai dati cu parerea aiurea. Nu am nevoie sa rulez jocuri pe el.

| KodrutZ a răspuns (pentru RecKinul):

Vista nu e 7, una la mana, si nu compari procesoarele de desktop cu astea mobile. Vista e pulbere din multe puncte de vedere, iar in cazul tau cel mai probabil e de la Flash, drivere video, sau suma celor doua. Daca nu ai nevoie sa rulezi jocuri, atunci ai un motiv in plus ca sa pui un Linux.

| RecKinul explică (pentru KodrutZ):

Intrebarea mea este eronata si ar trebui stearsa de tot. Eroarea se referea la hard.
În al doilea rand am vazut laptop cu aceleasi caracteristici pe care rula Vista bine. Atunci de ce spun cei de la Microsoft ca cerintele minime pentru Vista sunt cpu de 1giga si un giga RAM?

| KodrutZ a răspuns (pentru RecKinul):

Ti s-a parut tie ca rula Vista bine pe asa configuratie. Ia si vezi cum ruleaza orice versiune de Windows pe un sistem cu SSD si macar 8 GB de memorie, apoi mai discutam despre ce inseamna "ruleaza bine".

| RecKinul explică (pentru KodrutZ):

Ma refer doar la navigarea pe net, videoclipuri si cateva jocuri mai mici sau Microsoft Ofice.

| KodrutZ a răspuns (pentru RecKinul):

Nici macar alea nu merg ca lumea cand astepti o gramada sa se deschida ceva, orice.

| Daniel6995 a răspuns:

De ce nu mergi la un magazin de reparat calculatoare?