| mariusmac85 a întrebat:

Buna ziua TPU Cum umblu intr-un fisier video sa vad pozele din el? Ma refer capturile acelui video chiar daca fisierul e posibil corupt cred ca merge sa vad acele capturi ca banuiesc ca stim toti cum se face un film sau un desen ca se face din multe poze sau sau face prin foi de hartie cu persoinaje in diferite situatii,in fine acum vorbim de tehnologie moderna deci se face din multe cadre, multe capturi si eu cred ca exista un program sa vezi capturile din el, daca stiti vreun program sa vezi capturile zicet-mi si mie
Va multumesc si va doresc o zi binecuvantata!

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Multe programe ofera posibilitatea de a salva pozele dintr-un fisier video.

Daca insa fisierul e corupt, doar in partile bune ale lui pot fi vazute/salvate pozele.

Daca e corupt de tot, fara o reparare a fisierului video (daca e posibila), nu stiu programe care sa poata vedea pozele din film. De exemplu programul http://mpc-hc.org/ mpc-hc folosit pentru vizionarea filmelor, ofera posibilitatea salvarii de poze.

Un alt program e virtualDub http://www.virtualdub.org/index care permite editarea filmelor daca sunt in format avi (merg si alte formate daca se instaleaza plugins, codecuri in calculator). VirtualDub permite salvarea tuturor pozelor dintr-un film sau dintr-o secventa selectata din film (File, Export, Image sequence, se alege dosarul, formatul imaginii). La nevoie se poate converti fisierul din formatul lui in format avi pentru a putea fi incarcat in virtualdub.
Sunt si alte programe pe care nu le-am incercat si care pot converti un film in imagini - exemplu: http://www.dvdvideosoft.com/......verter.htm
Orice program descarcat (sub 128MB) merge verificat pe site-ul http://www.virustotal.com/ ca sa vezi daca are si ceva virusi in el :), iar la instalare de multe ori se poate evita instalarea unor programe inutile daca se acorda mai multa atentie instalarii si daca nu se da acceptul instalarii diverselor programe incluse in acel program de instalare. O alta metoda eficienta e instalarea in sandbox - se foloseste programul sandboxie care izoleaza instalarea intr-un dosar si poti sterge complet un program nedorit. Alta varianta e folosirea unui windows instalat intr-o maina virtuala in oracle virtual box, sau se poate folosi http://www.toolwiz.com/en/products/toolwiz-time-freeze/ sau alte programe asemanatoare.

6 răspunsuri:
| mariusmac85 explică:

Nu stiu ce se intampla ce eu am corectat greselile de ortografie de dinainte sa postez,de ce imi arata intrebarea cu greseli de ortografie, rog pe cei de la TPU daca le au cu gramatica sa rectifice ei, ca eu nu pot reedita, era buna o optiune sa reeditezi dupa ce ai postat, precum pe alte site-uri au introdus

| mariusmac85 explică (pentru halogen001):

Multumesc pentru programe,insa eu caut cu totul altceva, fisierul video este un fel de arhiva, mai multe poze inghesuite ca sa zic asa, deci fiserul video indiferent de arhiva este o arhiva cu mai multe poze si un fisier sau mai multe audio Sper ca acum m-ai inteles ce caut eu, caut ceva de exemplu daca am recuperat un video apare gen [23453).avi sau mp4 sau Mpg etc si vreau sa aflu ce video era daca fisierul care l-am recuperat este defect/corupt ma intelegi acum?

| halogen001 a răspuns (pentru mariusmac85):

Am inteles ca e vorba de un fisier video recuperat si posibil corupt care ar trebui reparat sau macar sa se vada ce a fost in el. Pare ceva mai dificil de realizat. Se poate incerca o cautare pe google de genul "corrupted video file repair" urmand a testa programele respective spre a vedea care e mai bun.
http://external.informer.com/o/repairvideo.com/AA001290

| mariusmac85 explică (pentru halogen001):

Buna seara! Multumesc mult o le incerc, poate vei avea si tu nevoie tu n-ai patit niciodata din greseala sa stergi ceva si când sa recuperezi cu programe de recuperat date sa iti dea fisiere corupte ba chiar si fara farmat extensie?

| halogen001 a răspuns (pentru mariusmac85):

Ba am avut probleme de genul asta, fisierele nu erau chiar asa de importante, am incercat sa le recuperez si nu am avut rezultate multumitoare - uneori a mers recuperarea alte ori nu. Mai de succes a fost recuperarea unor partitii intregi, cand o unitate de DVD nu mergea bine si imi producea erori pe hard disk-uri ajungand pana la pierderea partitiilor, dar cu programe de tip manager de partitii stick de memorie butabil facut cu meniu http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/ si mai multe programe de partitionare am reusit sa recuperez perfect partitiile. Si pe android am avut de recuperat fisiere (am dat resetare si fisierele din memoria interna s-au sters - eu credeam ca sunt pe cardul de memorie, dar uitasem ca androidul 4.4 e cu limitarea scrierii pe card si toate fisierele erau in memoria interna si s-au sters). Am incercat mai multe programe si toate necesitau rootarea androidului, rootare care e un fel de carpeala ce poate duce la o functionare proasta sau chiar la o blocare totala, asa ca am renuntat la recuperare. In general nu am avut de pierdut fisiere importante si am scapat de recuperari. E bine de tinut fisierele macar in 2 locuri, pe DVD stau cel mai bine (nu se pot sterge)

| mariusmac85 explică (pentru halogen001):

Multumesc mult halogen happy o viata binecuvantata sa ai (Y)