|

Buna ziua, TPU, de curând boxele mele vechi s-au ars! Si pentru ca nu mai am nici un sistem sau boxe m-am decis sa imi achiziționez unele noi! Dar din nefericire nu stiu ce model sa imi iau! Deci va cer vouă ajutorul! Vreau niște boxe mari si sa se audă foarte tare(sa pot face nuta cu ele laughing) )si clar( mentiinez ca dețin 1500 RON) Va rog sa ma ajutați!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ah, pentru deranjatul linistii publice nu stiu, nu ma intereseaza, nu ma bag. Nici nu vreau sa ma gindesc ce spectacole se fac cu boxe de 4 ohm si 150 W... Legat de auzitul incet, depinde foarte mult si de sursa si amplificatorul boxelor. La 1500 RON poate gasesti ceva sh, iar legat de clar... haha, poate manelele sa se audca "clar" in asa boxe.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce boxe ai avut inainte, la ce le folosesti de obicei (fii FOARTE explicit, nu "muzica si filme"), ce placa de sunet ai? In principiu, toate astea x.1 sint niste pocnitori si nu se compara cu un sistem 2.0 decent. Acuma depinde, daca tie iti place sa bubuie si-atit, da-i inainte cu Logitechu'. Presupunind ca nu ai decit sunetul onboard, recomandarea mea e sa iei o placa de sunet externa pe USB (o vei putea folosi lejer si in viitor cind schimbi calculatorul) si, cum ziceam mai sus, ceva 2.0 ok. Doua sugestii:
1. Ieftineala - http://www.pcgarage.ro/boxe/krugermatz/inspire-20/
2. Fidelitate - https://www.avstore.ro/boxe/audioengine-a2/
3. Bum-bum decent 2.0 - http://www.pcgarage.ro/boxe/microlab/solo-9c/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KodrutZ):

Deci eu am placa de sunet normala ca am laptop si nu am iesire pentru fiecare canal in parte am auxiliar! Eu am avut inital "Boxe active Geepas PD 618 150W"(http://olx.ro/......5tHi8.html ai aici un link cu genul de boxe! le-am folosit intens si s-au ars iesirile( petreceri acasa in fiecare saptamana, muzica la maxim, la scoala le mai duceam la diferite evenimente, le-am inchiriat si pentru o cumatrie)Recunosc le-am rupt oleaca dar nu ma faceam de ras cu ele se auzeau tare si clar super tare! Le-am vandut pentru ca voiam altele si cei carora le-am vandut fac spectacole cu ele la mine in oras(bine spectacole mici dar se aud pe o raza destul de mare ) In fine acum chiar astept curierul sa imi ridice "Sistem Audio 5.1 Akai SS006A-305 + Sistem Boxe AS030A-780B, 375W RMS"luat de pe eMAG sunt total dezamagit de ele pentru marimea lor se aud foarte incet! Eu vreau niste boxe sa pot face petreceri sa rasune toata strada dar ma intereseaza sa nu distorsioneze! fara zgomot de fond foarte mare! eu ma gandeam la
"Boxa profesionala activa BEHRINGER B115 MP3" poate 2 de gebnul asta! Daca vrei sa ma ajuti cu ceva sfaturi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sistem de boxe performant, De banii astia iti recomand gen Logitech Z5500 sau receiver Sony STR cu boxe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează