|

Bunaaa. De curând mi-am luat un Smart TV Samsung UE49M5500AKXZT si cred ca are o problema cu sunetul. Ascultând muzică pe YouTube și netul mergând puțin cam prost videoclipul încercând să se încarce, la un moment dat sunetul se oprește, pornește din nou și se oprește iar. Videoclipul mergând în continuare. Dacă încerc sa ies de pe YouTube și sa folosesc antena nici la canale nu se aude sunetul. Dacă scot tv ul din priza sau mențin apăsat pe butonul de la comanda pentru a oprit tv ul (gen să îi dau restart, pentru ca dacă il opresc pur și simplu și in repornesc tot nu se aude nimic) tv ul se pornește cu sunet. Toată treaba este ca nu se întâmplă tot timpul... Depinde, habar nu am de ce anume depinde, dar depinde.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Este vorba de un contact imperfect pe modulul de sunet sau este chiar dezlipit integratul de sunet, daca zici ca atunci cand il pornesti ai sunet, el in timp ce merge tv ul, se incinge integratul si numai ai sunet se pune in scurt, trebuie dus in servis si daca tv ul este in garantie il vor face gratis, daca nu trebuie comandată din Germania placa modulul acela de sunet, ca la tv urile astea noi lcd plasme leduri, numai stai ca la alea cu tub sa schimbi integratul de pe placă, schimbi placa cu totul ca este mai usor pentru electronist decat sa dezlipeasca integratul, dar costă destul de mult un modul de sunet sa il aduca din Germania. Dul la reprezentanță la Samsung ei trebuie sa aivă piese originale.

| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mda. Încă este în garanție, cred ca am să l duc cât de curând de unde l am luat și voi vedea ce se rezolva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Multumesc pentru fundă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te astepta la un smart tv sa functioneze la parametri normali asa sunt facute sa ruleze pe internet dar viteza e mica asta e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează