| DarQueen a întrebat:

Bunu. am o problema cu un telefon nokia 5220xpress music. M-a pus dracu' si am schimat codul de securitate(security code) si acum nu mai pot sa il schimb ca nu il mai stiu. ce pot face sa il resetez? nu pot da revenire la setari din fabrica, ca imi cere codul ala.plss help! fundita garantat pentru care ma ajuta

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Stiu despre ce vorbesti. Codul ala se poate reseta doar in service, printr-un box (parca), deci singura solutie e sa te duci la un service GSM... Urmatoare solutie, si mai disperata, ar fi rescrierea softului...
Oricum, codul ala nu il folosesti, si ca sa revii la setarile initiale, poti sa le schimbi tu pe toate, pas cu pas, incepand cu fundal, teme, sunete, etc.
Spor!

6 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Nu prea cred ca poti pentru ca si daca bagi codul de resetare sau daca sa revina la setarile din fabrica tot iti va cere codul de securitate.

| cosmon a răspuns:

Eu am refeream ca daca introduci un cod de resetare pe telefon acesta revine la setarile initiale, inclusiv codul pe care tu l-ai uitat, dar ca sa il introduci ai nevoie de codul de securitate. E chiar asa greu?

Asta e codul de resetare *#7370# dar vezi ca o sa pierzi toate datele din telefon.

Du-te la un service specializat ca nu prea stiu matode sal aflii, sau inceraac sa resoftezi tu telefonul dac anul vrei sa dai bani. Sunt destule aplicatii pe internet

| cosmon a răspuns:

Uite aici o posibila solutie http://www.mobilewave.ro/forum/topic-1567.html

| DarQueen explică:

Buna*..scuzati greselile de tastare, dar eram grabit..si agitat

| DarQueen explică:

Deci, nu, nu intelegi...nu exista cod de resetare, il cere doar asta, security code.si eu nu il mai stiu.si cand dau sa il schimb, il cere mai intai pe asta, inainte sa pot sa il schimb. ce pot face?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fratilor va rog din tot sufletul ajutati-ma si pe mine... am si eu un Nokia 2730 clasic si are ceasul pe ecran foarte mare cum il pot pune ca in toate pozele cu acest tel de pe net, mai mic in coltul de sus din dreapta ca la orice telefon Nokia?