| c0pil1n a întrebat:

Cam cat pot sa iau pe o placa video rx 580 8gb 256bit nitro shappire?

Răspuns Câştigător
| Simpatik a răspuns:

Nu exista un pret exact, de obicei pretul il face piata vanzarilor second hand dar daca acela este subiectiv nu prea te poti lua dupa el.
Ma ocup cu vanzari de produse online ca persoana fizica de ceva vreme si mereu am vazut prostalai care cereau un pret mult dar mult prea mare si nu vindeau niciodata.
La placa ta vad si preturi de 2500 de lei cerute in conditiile in care in magazin ultimul pret cerut cu factura si garantie 2 ani de zile e cam acelasi pret (3000 lei), deci cum poate cineva da atat pe o placa sh folosita? cum ziceam unii nu stiu cum sa vanda un produs il pun la un pret cu mult prea mare si raman cu el.
Cred ca un pret corect de vanzare la placa ta ar fi de 1500 lei negociabil (in conditiile in care modelul exact nu se mai gaseste in magazine ci poate pe stockul cuiva din vechi, modelul mai nou fiind cel cu PULSE la sfarsit) si o descriere cat mai amanuntita, zici ca accepti testarea ei si ca nu are vechime mai mare de 1 an etc trebuie sa stii cum sa iti vinzi un produs.
Din pacate nu ti-am dat neaparat un pret de vanzare corect pentru ca placile astea video in ziua de azi sunt de 1000000 de feluri, poarta aceeasi denumire si sunt produse de diferiti terti, acelasi model e produs si de x si de y si de z iar preturile difera in functie de tehnologia fiecaruia de producere si de brand, lacomie etc de aceea preturile difera atat de tare ca acelasi model de placa il gasesti si cu 2000 si cu 3000 si cu 3500 de lei, am dat doar un exemplu, in realitate existand placi video si mult mai scumpe decat cea din exemplul meu.
Fiind multi jucatori pe piata iata ca si preturile si mai ales calitatea produselor este de mai multe feluri, era mai bine inainte cand Nvidia si AMD faceau doar si nu veneau intermediari precum MSi sau alte chinezarii (msi sunt buni) sa intermedieze componente.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Garanție cu acte?

| c0pil1n explică (pentru sierra1):

Garantie nu are. pentru ca este garantia pe intreaga unitate. o am de un an

| sierra1 a răspuns (pentru c0pil1n):

Juma' față de una nouă (și asta dacă ai baftă)