| Uncopilmaicuprobleme a întrebat:

Cam in cat timp de cautare poți găsi niste componente pentru PC?

5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Poti gasi in cateva secunde dar ce relevanta are gasirea unei componente PC la o simpla cautare, daca nu se doreste a se cumpara?

| sierra1 a răspuns:

Pe net? 2 minute!

| GPA a răspuns:

Cauți componentele în funcție de sarcinile pe care dorești să le execuți, în funcție de ce aplicații dorești să utilizezi, că sunt motoare grafice (jocuri) sau aplicații de editare video / photo, evident că pentru acestea vei avea nevoie de componente hardware puternice, de resurse hardware adică.
Fiecare își stabilește obiectivul, timpul de căutare. Fiecare căutare de piese necesită un anumit timp, "-poate prind acel procesor la ofertă, de la un alt furnizor, așa că mai aștept sau compar prețurile".
Oricum, când construiești un PC iei în vedere nu timpul estimat de căutare, ci resursele cu care tu dorești să echipezi un PC în funcție de sarcinile pe care tu le vei executa, ceea ce am vorbit mai sus, luând în calcul următoarele piese după ordinea : placă de bază, procesor, memorii RAM, sursă(le-am pus în această ordine deoarece sunt principale și fiecare depinde de cealaltă pentru funcționarea sistemului de calcul), apoi urmează placa video, unitatea de stocare, dacă este cazul adăugăm și alte interfețe pci-e(plăci de sunet, controllere, plăci de captură, porturi-extendere s-a.m.d).

Este irelevant să adăugăm timpul în ecuație, poate timpul de gândire, care este un cu totul alt lucru.

| FabricantDeGunoi a răspuns:

Daca ma platesti ma ocup EU de aceasta problema

| vali5 a răspuns:

Conteaza de necesitate si de pret